تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۱۲ دی ۱۴۰۴

فوری/ واژگونی یک اتوبوس در محور هراز + عکس

یک دستگاه اتوبوس در محور هراز مسیر رینه دچار سانحه شده است.این حادثه هیچ فوتی و مصدوم جدی بر جای نگذاشت.

اقتصاد۲۴- اورژانس مازندران اعلام کرد که حادثه واژگون شدن یک دستگاه اتوبوس ساعت ۱۲:۵۶ امروز به مرکز پیام اورژانس آمل اعلام و ۴ دستگاه آمبولانس اورژانس و ۲ دستگاه آمبولانس هلال به محل حادثه اعزام شدند.

اورژانس مازندران در ادامه اطلاعیه خود آورده است که حادثه بدون فوتی بود اما از مجموع ۳۲ سرنشین این وسیله نقلیه ۱۰ نفر مصدوم و به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل منتقل شدند.

همچنین علت این حادثه از سوی پلیس راه مازندران در دست بررسی قرار دارد.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره های ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر