تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۱۴ دی ۱۴۰۴

تغییر زمان پروازهای شبانه امارات به ایران

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که شرکت امارات درخواست کرده پرواز ساعت ۴ صبح خود به ایران از ۱۰ ژانویه به مدت ۱۰ روز به ساعت ۹ صبح منتقل شود و این تغییر مورد موافقت قرار گرفته است، اما هیچ پروازی لغو نشده است.

اقتصاد۲۴- سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: شرکت هواپیمایی امارات درخواست داده که از ۱۰ ژانویه به مدت ۱۰ روز پرواز ۴ صبح خود به مقصد ایران را به ۹ صبح تغییر دهد که با آن موافقت شده، ولی هیچ پروازی لغو نشده است.

مجید اخوان در پاسخ به این سوال که آیا پرواز‌های شبانه شرکت هواپیمایی امارات به مقصد ایران لغو شده است، گفت:شرکت هواپیمایی امارات برای یکی از پرواز‌های خود به مقصد ایران درخواست تغییر ساعت داده است.

وی افزود: این شرکت درخواست داده که حدود ۱۰ روز از ۱۰ ژانویه تمام پرواز ۴ صبح خود را به ۹ صبح تغییر دهد که با آن موافقت شده است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: سایر پرواز‌ها به روال پیش انجام می‌شود و هیچ پروازی لغو نشده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر