تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۱۹ دی ۱۴۰۴

آمار تخریب در ناآرامی‌های دیشب تهران

براساس گزارش زاکانی شهردار تهران پنج‌شنبه شب در تهران ۲۵ مسجد، ۴۲ اتوبوس و ۸ خودرو آتش نشانی را آتش زدند. شهردار تهران تأکید کرد: ۸ دستگاه آتش‌نشانی را آتش زدند یعنی ما برای خاموش‌کردن آتش می‌رفتیم هم به آتش‌نشانان ما حمله می‌کردند که در نوع خودش نظیر ندارد. ۸ دستگاه سنگین و سبک آتش‌نشانی ما را آتش زدند.

اقتصاد۲۴- شهردار تهران گفت: شب گذشته ۴۲ دستگاه اتوبوس، خودروی عمومی و آمبولانس، ۱۰ نهاد دولتی و ۲۴ منزل مسکونی به آتش کشیده شد.

علیرضا زاکانی شهردار تهران امروز گفت: آشوبگران ۲ مرکز درمانی و ۲۶ بانک را در تهران مورد هجمه قرار دادند.

وی ادامه داد: آن‌ها حتا به خانه خدا و مساجد نیز حمله کردند و ۲۵ مسجد را آتش زدند، همچنین به پایگاه‌های بسیج و مجموعه‌های انتظامی حمله کردند و تلاش داشتند تا با ایجاد هرج‌ومرج و التهاب یک تصور غلط را در بین مردم ایجاد کنند.


بیشتر بخوانید: استاندار تهران استفاده پلیس از سلاح را تأیید کرد


شهردار تهران تأکید کرد: ۸ دستگاه آتش‌نشانی را آتش زدند یعنی ما برای خاموش‌کردن آتش می‌رفتیم هم به آتش‌نشانان ما حمله می‌کردند که در نوع خودش نظیر ندارد. ۸ دستگاه سنگین و سبک آتش‌نشانی ما را آتش زدند.

زاکانی گفت: تخریب‌گران در حوادث تروریستیِ دیشب در تهران از جوانان و نوجوانان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کردند.

منبع: فارس
ارسال نظر