تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - ۲۳ دی ۱۴۰۴
اقتصاد۲۴ گزارش می‌دهد؛

پیش بینی قیمت دلار ۲۳ دی ۱۴۰۴/ افزایش قیمت اسکناس آمریکایی در بازار نیمه‌تعطیل

بازار دلار در روز دوشنبه با وجود نیمه‌تعطیلی، با افزایش هزار تومانی همراه شد و یک کانال بالاتر نشست.

اقتصاد۲۴؛ میناسادات حسینی- قیمت دلار در روز دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ در ادامه روند صعودی روز یکشنبه، با افزایش قیمت همراه شد و در کانال ۱۴۳ هزار تومانی پیش روی کرد.

دلار درنهایت در کانال ۱۴۳ هزار تومانی به کار خود پایان داد.

به اعتقاد فعالان بازار، درجا زدن قیمت دلار موجب کاهش تقاضا و افزایش فروش در بازار شده است.

مبادله دلار با درگاه‌های بانکی

یکی از دلایل درجا زدن قیمت دلار، نداشتن دسترسی به اینترنت و شبکه‌های مجازی به ویژه تلگرام بود. این موضوع موجب شد مبادلات ارز محدود به دادوستد‌های حضوری از طریق معاملات از طریق بانک شود.

توقف اعلام نرخ اسکناس تمام ارز‌های خارجی

یکی از تغییرات رئیس کل جدید بانک مرکزی، سیاست تک‌نرخی کردن ارز است.

در این راستا مرکز مبادله ارز و طلا از روز دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ قیمت اسکناس تمام ارز‌های خارجی را حذف کرد؛ بنابراین از این پس، تنها نرخ حواله ارز‌های خارجی از طریق این مرکز اعلام می‌شود.

بانک مرکزی اعلام کرده که اعلام نرخ اسکناس را در راستای شفاف‌سازی نرخ ارز و از بین بردن ذهنیت دونرخی ارز متوقف کرده است، زیرا طی هفته گذشته عملا ارز مبادله‌ای تک‌نرخی شده بود.

دلار حواله در روز دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ با کاهش قیمت به ۱۲۳ هزار و ۵۲۷ تومان رسید. همچنین، حواله یورو نیز با کاهش قیمت به ۱۴۴ هزار و ۳۸۹ تومان رسید.

پیش بینی قیمت دلار

به اعتقاد کارشناسان اقتصادی، نبود فضای شفاف برای اطلاع از قیمت‌های داخلی و جهانی و تمایل نداشتن معامله‌گران نسبت به دادوستد‌های بزرگ، دلیل درجا زدن قیمت دلار در روز‌های آتی است.

هرچند تداوم قطعی‌های اینترنت موجب بازگشت تدریجی معامله‌گران به بازار دلار شد و افزایش قیمت را در پی داشت.

افزایش محدود قیمت دلار در روز سه‌شنبه محتمل است.

ارسال نظر