تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۲۷ دی ۱۴۰۴

آخرین وضعیت مسدودی حساب بانکی اصناف طلا

اخیرا برخی آمارها از تعداد مسدودی حساب‌های اصناف فعال در حوزه طلا مطرح شده که در رابطه با صحت این موضوع با رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران گفت‌وگویی انجام شده است.

اقتصاد۲۴- نادر بذرافشان در گفت‌وگویی در این رابطه توضیح داد: از ماه گذشته که برخی از حساب‌های فعالان اصناف طلا مسدود شده بود، اتحادیه به اصناف این حوزه اعلام کرد که فعالان صنفی که حساب آنها مسدود شده به اتحادیه مراجعه کنند تا از طریق اتحادیه پیگیری لازم برای آنها انجام شود.

وی افزود: در اتحادیه استان تهران حدود ۶۰۰۰ جواز فعال در این حوزه وجود دارد و به عبارتی ۶۰۰۰ نفر دارای مجوز رسمی از اتحادیه طلا تهران هستند که طبق آمار‌های اتحادیه، افرادی که به اتحادیه مراجعه کردند ۲۵ حساب صنفی بوده و ۱۷ نفر دیگر دارای پرونده در دست اقدام برای دریافت جواز فعالیت بودند که طبق گزارش‌ها جدید در طول روز‌های گذشته مسدودی حساب تعدادی از این واحد‌ها برطرف شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر