تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۳۰ دی ۱۴۰۴

تهران فردا تعطیل شد

این تعطیلی شامل بازار بورس، مراکز درمانی، امدادرسانی، انتظامی و خدماتی و شعب کشیک بانک‌ها نخواهد بود و این مراکز طبق روال معمول به ارائه خدمات ادامه خواهند داد.

اقتصاد۲۴- ادارات و مدارس استان تهران چهارشنبه ۱ بهمن به علت برودت هوا تعطیل شد.

بر اساس گزارش سازمان هواشناسی و پیش‌بینی تداوم برودت هوا طی روز‌های آینده و بنا به مصوبه ستاد مدیریت بحران استان تهران، کلیه ادارات و مؤسسات دولتی، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، بانک‌ها و شهرداری‌ها در سراسر استان تهران، روز چهارشنبه اول بهمن‌ماه تعطیل اعلام می‌شود.

این تعطیلی شامل بازار بورس، مراکز درمانی، امدادرسانی، انتظامی و خدماتی و شعب کشیک بانک‌ها نخواهد بود و این مراکز طبق روال معمول به ارائه خدمات ادامه خواهند داد.

شایان ذکر است، زمان‌بندی ادامه امتحانات مدارس متعاقباً از سوی ادارات آموزش‌وپرورش و مدارس به اطلاع دانش‌آموزان و اولیای آنان خواهد رسید. 


بیشتر بخوانید:  سردرگمی مضاعف والدین با تأخیر در اعلام خبر تعطیلی مدارس


همچنین از کلیه ادارات و مؤسسات دولتی درخواست می‌شود نسبت به خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی و روشنایی در روز تعطیل اقدام کنند.

از شهروندان گرامی نیز تقاضا می‌شود به‌منظور جلوگیری از قطعی برق و افت فشار گاز و در راستای رعایت رفاه حال هموطنان عزیز، حداکثر صرفه‌جویی در مصرف گاز و برق را مدنظر قرار دهند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر