تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵

نامه جنجالی پرسپولیس به فدراسیون فوتبال

باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه‌ای پیشنهاد خود را برای انتخاب نمایندگان ایران در آسیا به فدراسیون فوتبال ارائه کرد.

اقتصاد۲۴- با به تاخیر افتادن رقابت‌های لیگ برتر و با احتمال نیمه تمام ماندن لیگ بیست و پنجم، باشگاه پرسپولیس با جدیت به دنبال برنامه‌ریزی برای فصل آینده است و قصد دارد پس از مشخص شدن سهمیه‌های آسیایی، وارد بازار نقل‌وانتقالات تابستانی شود.

سرخپوشان پایتخت امیدوارند در جمع نمایندگان ایران برای حضور در رقابت‌های آسیایی سال آینده قرار بگیرند. این باشگاه در نامه‌ای رسمی به فدراسیون فوتبال اعلام کرده که معیار انتخاب تیم‌های ایرانی برای حضور در آسیا باید عملکرد آنها در ۵ فصل اخیر باشد.

از سوی دیگر، فدراسیون فوتبال هنوز تصمیم قطعی درباره معرفی نمایندگان ایران به کنفدراسیون فوتبال آسیا نگرفته و بررسی این موضوع در دستور کار هیأت رئیسه قرار دارد و قرار است در جلسه‌ای امروز در این باره تصمیم گیری شود.

این در شرایطی‌ست که مدیران پرسپولیس تأکید کرده‌اند که حضور احتمالی در لیگ قهرمانان آسیا نقشی تعیین‌کننده در سیاست نقل‌وانتقالاتی باشگاه خواهد داشت و تصمیم‌های نهایی در این زمینه پس از مشخص شدن وضعیت آسیایی شدن این تیم گرفته می‌شود.

سرخپوشان برای بازگشت به رقابت‌های آسیایی همچنان امیدوار هستند و آینده تصمیمات فنی و بخش مالی باشگاه به نتیجه تصمیم فدراسیون گره خورده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر