تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵

افزایش نجومی کرایه تاکسی در تهران

برخی رانندگان تاکسی در پایتخت، افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی کرایه را به‌طور خودسرانه اعمال کرده‌اند.

اقتصاد۲۴- همزمان با افزایش نرخ کرایه‌ها از ۱۵ اردیبهشت حسین فرهیدزاده ـ معاون وزیر صمت و رئیس هیئت‌مدیره سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در نامه‌ای به نصرتی، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها صراحتاً اعلام کرده است که از هرگونه تغییر یا اعمال خودسرانه تعرفه‌های کرایه حمل‌ونقل عمومی پیش از تأیید مراجع حاکمیتی جلوگیری شود.

بر اساس این نامه، مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر افزایش کرایه تاکسی، مترو، اتوبوس و خطوط بی‌آرتی تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه به تعویق افتاده است؛ اما رصد میدانی نشان می‌دهد برخی رانندگان تاکسی در پایتخت، افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی کرایه را به‌طور خودسرانه اعمال کرده‌اند.


بیشتر بخوانید: ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات ویژه رانندگان اینترنتی


فرهیدزاده اجرای چنین اقداماتی را عامل بی‌نظمی در بازار حمل‌ونقل شهری دانسته و از وزارت کشور خواسته است با اعمال کنترل و دستور فوری، مانع از ادامه این روند شود.

به گفته‌ی وی، براساس مصوبه جلسه فوق‌العاده شورای امنیت کشور در تاریخ ۹ بهمن ۱۴۰۴، نه‌تنها افزایش قیمت خدمات دولتی تا سه ماه آینده ممنوع است، بلکه سیاست‌گذاری در این موضوع باید با مشورت شورای امنیت کشور انجام شود.

منبع: اکو ایران
ارسال نظر