تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۵

مناسک حج ۱۴۰۵ آغاز شد

همزمان با فرارسیدن یوم‌الترویه، فرآیند انتقال زائران حج به عرفات از ساعاتی قبل کلید خورد و مناسک حج تمتع امسال وارد فاز عملیاتی شد.

اقتصاد۲۴- بزرگترین عملیات جابه جایی زائران حج، امروز ۴ خرداد (هشتم ذی‌الحجه) با انتقال زائران به مشاعر مقدسه آغاز شد. مسئول حمل و نقل حج یاسر نباتی می‌‎گوید که «از بامداد امروز زائران اهل سنت و از ظهر هم سایر زائران منتقل می‌شوند.»

در سال‌های گذشته در این روز که روز آماده شدن برای آغاز مناسک حج (یوم الترویه) نام دارد، زائران از حوالی ظهر به سوی عرفات حرکت می‌کردند، اما امسال به دلیل گرمای هوا و به منظور پیشگیری از گرمازدگی، شروع عملیات چند ساعت زودتر آغاز شد.

هفت هزار زائر اهل سنت کشورمان با اتوبوس‌ها از هتل‌های محل اسکان خود خارج شدند و حدود ۲۳ هزار زائر دیگر هم امروز به مشاعر مقدسه منتقل می‌شوند تا از فردا خود را برای دعای عرفه در صحرای عرفات و سایر اعمال همچون بیتوته در مزدلفه، حضور در سرزمین منا، رمی جمرات، طواف نساء و ... که به مدت ۶ روز ادامه دارد، آماده می‌کنند.

منبع: فارس
ارسال نظر