تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۵

اعلام نرخ جدید گواهی اسقاط خودرو‌های فرسوده

نایب‌رئیس انجمن مراکز اسقاط خودرو‌های فرسوده، گفت:نرخ گواهی اسقاط خودرو‌های سواری ۶۰ میلیون تومان شد.

اقتصاد۲۴- محمدحسین گودرزی، نایب‌رئیس انجمن مراکز اسقاط خودرو‌های فرسوده، گفت: براساس ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، نرخ گواهی اسقاط انواع وسایل نقلیه در سال ۱۴۰۵ با افزایش همراه شده است.

وی اعلام کرد: نرخ گواهی اسقاط خودرو‌های سواری که پیش‌تر ۳۵ میلیون تومان بود، اکنون به ۶۰ میلیون تومان افزایش یافته است. همچنین گواهی اسقاط خودرو‌های دیزلی سبک و سنگین نیز از ۶۰ میلیون تومان به ۱۲۰ میلیون تومان رسیده است.

به گفته او، نرخ گواهی اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده نیز به ۱۵ میلیون تومان تعیین شده، در حالی که این رقم در سال گذشته ۸ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان بوده است. این افزایش‌ها به گفته وی، در چارچوب مصوبات جدید و با هدف ساماندهی بازار اسقاط و نوسازی ناوگان فرسوده کشور صورت گرفته است.


بیشتر بخوانید: خرید پراید هم آرزو شد!


گودرزی با اشاره به اینکه طی حدود دو سال و نیم گذشته نرخ گواهی اسقاط تغییر نکرده بود، افزود: این موضوع موجب ایجاد نارضایتی در میان مراکز اسقاط و مردم شده بود.

به گفته وی، نرخ‌های جدید پس از بررسی‌های کارشناسی و بر اساس توافق میان انجمن مراکز اسقاط خودرو‌های فرسوده، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تعیین و نهایی شده است.

نایب‌رئیس انجمن مراکز اسقاط خودرو‌های فرسوده همچنین با اشاره به زمان‌بندی اجرای نرخ‌های جدید تأکید کرد: فردا، ۹ خرداد، آخرین فرصت برای عرضه نقدی گواهی‌های اسقاط با نرخ‌های قبلی خواهد بود و بعد از آن معاملات بر اساس نرخ‌های جدید انجام می‌شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظر