اقتصاد۲۴- در ۲۵۰ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۴ تا نهم خرداد ماه ۱۴۰۵) در مجموع ۴۰ میلیارد و ۲۱۰ مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۲۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، رشدی ۷۴درصدی داشته است.
همچنین در این مدت، بهمنظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت، تولید انرژی برقآبی و مباحث زیستمحیطی، ۲۳ میلیارد و ۹۷۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۲۱ میلیارد و ۱۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی ۱۴درصدی را نشان میدهد.
در زمان حاضر با وجود ۳۵ میلیارد و ۱۰ میلیون مترمکعب آب ذخیرهشده در سدهای کشور، ۶۷ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۳۳ درصد این ظرفیت خالی است.
میزان ذخایر آبی سدها در روز نهم خرداد ۱۴۰۴ بالغ بر ۲۶ میلیارد و ۶۶۰ میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشاندهنده رشد ۳۱درصدی ذخایر سدها در مقایسه با روز مشابه سال قبل است.