تاریخ انتشار: ۰۷:۵۵ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۸
در گفتگو با اقتصاد ۲۴ مطرح شد؛

تشکیل کنسرسیوم مقابله با نرخ شکنی‌ در صنعت بیمه بی‌فایده است/ همین که بیمه‌ها حقوق کارکنان خود را می‌دهند جای شکرگذاری دارد!

یک کارشناس صنعت بیمه گفت: بنا به اظهارات رئیس کل بیمه مرکزی کنسرسیوم‌هایی برای جلوگیری از نرخ شکنی شرکت‌های بیمه تشکیل می‌شود اما این کار عملا بی‌فایده و بی‌معنی است و باید ببینیم که بیمه مرکزی با چه آیین نامه و مقرراتی می‌خواهد جلوی نرخ شکنی شرکت‌های بیمه را بگیرد.
 
سحر گلی‌زاده، اقتصاد ۲۴- چند وقتی است گویی کفگیر شرکت‌های بیمه به ته دیگ خورده و برای خروج از بن بست و جمع‌آوری نقدینگی روی به نرخ شکنی‌های عجیب آورده‌اند، نرخ شکنی که داد مسئولان بیمه مرکزی را نیز در آورده است.
 
اخیرا در ادامه اعتراض‌ها به نرخ‌شکنی‌های متعدد شرکت‌های بیمه و واکنش به این مسئله، غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی از تشکیل «کنسرسیوم‌هایی برای جلوگیری از نرخ شکنی» در صنعت بیمه خبر داده است. این کنسرسیوم در حالی تشکیل خواهد شد که در صنعت بیمه تشکلی به نام «سندیکای بیمه‌گران ایران» وجود دارد که اتفاقا یکی از کارهای این تشکل صنفی، ایجاد اجماع و وفاق میان شرکت‌های بیمه برای جلوگیری از اقدامات آسیب زننده به صنعت بیمه از جمله نرخ شکنی در این صنعت است.
 
این نرخ شکنی‌ها در صنعت بیمه در حالی است که حتی با وجود آن، ضریب نفوذ بیمه در ایران نیز تغییری نکرده است و درصد بسیار پایینی از مردم نسبت به خریداری انواع بیمه‌ها اقدام می‌کنند.
 
اما چرا با وجود سندیکای بیمه گران، رئیس کل بیمه مرکزی صحبت از تشکیل کنسرسیومی برای مقابله با نرخ شکنی ها در صنعت بیمه می‌کند و آیا این کار نوعی موازی کاری محسوب نمی‌شود؟

در همین رابطه علیرضا رنجبر، کارشناس صنعت بیمه در گفتگو با خبرنگار اقتصاد ۲۴ بیان کرد: در ایران سندیکای بیمه گران جوابگوی صنعت بیمه نیست و شرکت‌های بیمه برای گرفتن سهم بازار، اقدام به نرخ شکنی می‌کنند و متاسفانه بیمه مرکزی هم نظارتی بر این موضوع ندارد، چون اگر بخواهد بر نرخ شکنی شرکت‌های بیمه نظارت درست و کاملی داشته باشد، صنعت بیمه روز به روز ضعیف شده و در آخر از بین می‌رود.
 


وی افزود: بنا به اظهارات رئیس کل بیمه مرکزی کنسرسیوم‌هایی برای جلوگیری از نرخ شکنی شرکت‌های بیمه تشکیل می‌شود اما این کار عملا بی فایده و بی معنی است و باید ببینیم که بیمه مرکزی با چه آیین نامه و مقرراتی می‌خواهد جلوی نرخ شکنی شرکت‌های بیمه را بگیرد.

این کارشناس صنعت بیمه اظهار کرد: امروزه شرکت‌های بیمه مانند بانک‌ها و بقیه سازمان‌ها در وضعیت ورشکستگی قرار دارد و این ناشی از اثرات تحریم‌ها است و نمی‌توانند به درستی به وظایف خود عمل کنند و اگر بخواهند این کار را انجام دهند، همه‌ شرکت‌ها باید تعطیل شوند.

رنجبر در ادامه بیان کرد: اینکه شرکت‌های بیمه در این دوران می‌توانند حقوق پرسنل خود را تحت هر شرایطی پرداخت کنند، جای شکرگذاری دارد و بیمه مرکزی نمی‌تواند جلوی نرخ شکنی شرکت‌های بیمه را بگیرد.

وی افزود: راهکار بیمه مرکزی در سطح اقتصاد کلان کشور است و تا زمانی که شرایط اقتصادی در کشور اینگونه باشد، صنعت بیمه هم همانگونه خواهد ماند.
 
ارسال نظر