اقتصاد۲۴- به گزارش روز یکشنبه وزارت بهداشت، زهرا عبداللهی با بیان این مطلب افزود: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در پیشگیری از بیماریهای تنفسی از جمله بیماری ویروس کرونا دارد. عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلا به این ویروس بیماریهای زمینهای مثل دیابت و بیماریهای ریوی، میتواند سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح باشد.
وی افزود: کمبود دریافت ویتامینهایی مثل ویتامین C و A با تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش میدهد. کمبود آهن و کم خونی و کمبود ویتامین د هم موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
دکتر عبداللهی ادامه داد: با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد، میوههای حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، کیوی و سبزیهای دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، انواع فلفل، ویتامین C بدن را تأمین میکند.
مدیر دفتر بهبود تغذیه بیان کرد: به عنوان مثال روزانه یک عدد پرتقال یا ۲ عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند. هویج و کدوحلوایی هم منابع خوب ویتامین A هستند.
عبداللهی ادامه داد: این روزها همه افراد از کودکان زیر پنج سال تا مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که کورتن مصرف میکنند باید هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
وی افزود: از هویج و کدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود. مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا توصیه میشود. مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها اجتناب شود.
مدیر دفتر بهبود تغذیه استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ را حائز اهمیت دانست و گفت: کمبود ریز مغذیهایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند. از منابع غذایی این دو ریز مغذی مثل حبوبات، شیر و لبنیات وسبزیهای برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده کنید.
وی تصریح کرد: استرس و فشارهای عصبی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند. به خاطر داشته باشید رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذیها و پروتئین نقش مهمی در پیشگیری و ابتلا به بیماری ویروس کرونا دارد.
کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز (یکشنبه) اعلام کرد: تاکنون ۹۷۸ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۵۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادهاند.
وی همچنین گفت: تاکنون ۱۷۵ مورد بهبود یافته و ترخیص شده از بیمارستان نیز در کشور داریم که عدد قابل توجهی است.
وی افزود: کمبود دریافت ویتامینهایی مثل ویتامین C و A با تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش میدهد. کمبود آهن و کم خونی و کمبود ویتامین د هم موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
دکتر عبداللهی ادامه داد: با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد، میوههای حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، کیوی و سبزیهای دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، انواع فلفل، ویتامین C بدن را تأمین میکند.
مدیر دفتر بهبود تغذیه بیان کرد: به عنوان مثال روزانه یک عدد پرتقال یا ۲ عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند. هویج و کدوحلوایی هم منابع خوب ویتامین A هستند.
عبداللهی ادامه داد: این روزها همه افراد از کودکان زیر پنج سال تا مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که کورتن مصرف میکنند باید هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
وی افزود: از هویج و کدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود. مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا توصیه میشود. مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها اجتناب شود.
مدیر دفتر بهبود تغذیه استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ را حائز اهمیت دانست و گفت: کمبود ریز مغذیهایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند. از منابع غذایی این دو ریز مغذی مثل حبوبات، شیر و لبنیات وسبزیهای برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده کنید.
وی تصریح کرد: استرس و فشارهای عصبی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند. به خاطر داشته باشید رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذیها و پروتئین نقش مهمی در پیشگیری و ابتلا به بیماری ویروس کرونا دارد.
کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز (یکشنبه) اعلام کرد: تاکنون ۹۷۸ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۵۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادهاند.
وی همچنین گفت: تاکنون ۱۷۵ مورد بهبود یافته و ترخیص شده از بیمارستان نیز در کشور داریم که عدد قابل توجهی است.
منبع: ایرنا