تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸

سوپراسپرت VLF Force ۱ V۱۰ هنریک فیسکر حراج می‌شود

سوپراسپرت VLF Force ۱ V۱۰ خودرویی سفارشی به‌حساب می‌آید که به‌طور اختصاصی برای هنریک فیسکر ساخته شده است. این خودرو براساس دوج وایپر V۱۰ تولید و حالا برای فروش گذاشته شده است.
 
اقتصاد۲۴-  خودرو Force ۱ V۱۰ کوپه یکی از محصولات خاص VLF است که مدل فروشی به سفارش هنریک فیسکر ساخته شده است. همان‌طورکه ممکن است شما نیز حدس زده باشید، فیسکر خودرو VLF Force ۱ V۱۰ را خودش طراحی کرده است و حرف F در نام این خودرو نیز به نام وی اشاره می‌کند. سایر حروف، یعنی VL، نیز نشان‌دهنده‌ی گیلبرت ویلاریل و باب لوتز است.
بیشتر بخوانید:تویوتا هایلوکس GR برای رقابت با فورد رنجر رپتور آماده می‌شود


از زمانی‌که این تیم تصمیم گرفت خودرو جدید یادشده را طراحی کند، قرار شد محصول جدید آن‌ها براساس دوج وایپر شکل بگیرد. سازندگان VLF Force ۱ V۱۰ براساس پلتفرم دوج وایپر بدنه‌ای اختصاصی از جنس فیبرکربن طراحی کردند. استفاده از فیبرکربن در این خودرو فقط برای دستیابی به ظاهر زیبا نیست؛ بلکه وزن خودرو را نیز کاهش داده است؛ به‌طوری‌که وزن VLF Force ۱ V۱۰ تنها ۱،۵۴۲ کیلوگرم است.


تغییرات در کابین VLF نیز ادامه دارند و در این بخش، می‌توان به تودوزی آلکانترا و صندلی‌های چرمی اشاره کرد. سرنشینان درون کابین موارد دیگری، چون تزیین فیبرکربنی و غربیلک فرمان اسپرت و دسته‌دنده‌ی آشنای وایپر را نیز مشاهده می‌کنند. پیشرانه‌ی ۸/۴ لیتری V۱۰ دوج وایپر به‌خودی‌خود بسیار قدرتمند است؛ ولی VLF تصمیم گرفته آن را بازهم ارتقا دهد.

به‌لطف اعمال تغییرات در سرسیلندر و میل‌سوپاپ، قدرت موتور وایپر در VLF Force ۱ V۱۰ به ۷۴۵ اسب‌بخار و گشتاور آن به ۸۶۵ نیوتن‌متر رسیده است. این پیشرانه به جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته‌ی دستی متصل است و می‌تواند VLF Force ۱ V۱۰ را در سه ثانیه از سرعت صفر به صد کیلومتر‌بر‌ساعت برساند. حداکثر سرعت VLF Force ۱ V۱۰ نیز ۳۵۱ کیلومتر‌بر‌ساعت است و مسافت ۴۰۰ کیلومتر را نیز در ۱۰/۹۷ ثانیه و با حداکثر سرعت ۲۲۰/۲۹ کیلومتر‌بر‌ساعت طی می‌کند.


شرکت VLF در ابتدا قصد داشت ۵۰ دستگاه از مدل VLF Force ۱ V۱۰ تولید کند؛ اما درنهایت، فقط پنج دستگاه ساخته شد و همین VLF Force ۱ V۱۰ را به خودرویی بسیار خاص تبدیل می‌کند. این مدل خاص نیز به این دلیل که برای هنریک فیسکر ساخته شده است، در بین پنج نمونه تولیدی، خاص‌تر محسوب می‌شود.
 
 
 
 
منبع: زومیت
ارسال نظر