تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

ستون پنجم دشمن این روزها چه کسانی هستند؟

 رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: این کمیسیون از رئیس جمهور و یا معاون اول رئیس جمهور درخواست دارد که برای مقابله موثرتر و گسترده‌تر با ویروس کرونا مسئولیت مستقیم ستاد ملی مبارزه با کرونا را بر عهده گیرند.
 
اقتصاد۲۴- اردشیر نوریان، اظهار کرد: با توجه به اینکه ویروس کرونا در کل کشور شیوع پیدا کرده و این بیماری می‌تواند مخاطرات زیادی برای سلامت مردم داشته باشد و همچنین ابعاد اجتماعی و فرامرزی اقتصادی را به دنبال داشته باشد، لازم است از تمامی امکانات دستگاه‌های اجرایی و حکومتی اعم از دولتی و غیر دولتی به صورت کاملا جدی استفاده کرد.

وی با تاکید بر اینکه «باید تمامی دستگاه‌ها پای کار آیند» افزود: باید تمامی دستگاه‌های اجرایی و حکومتی اعم از دولتی و غیر دولتی با محوریت وزارت بهداشت پای کار آیند تا با کمک مردم و مسئولان و متولیان دستگاه‌های اجرایی بیماری را کنترل کنند. برای این منظور اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به صورت تلفنی و پیامکی با یکدیگر مشورت و رایزنی کرده و به این نتیجه رسیده که باید از رئیس جمهور درخواست شود که خود مسئولیت ستاد ملی مبارزه با کرونا را در دست گیرد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیح داد: با توجه به اهمیت سلامت مردم باید مسئول ستاد ملی مبارزه با کرونا، شخص رئیس جمهور یا معاون اول ایشان باشد تا هماهنگی‌ها و پشتیبانی دستگاه‌های متولی دقیق‌تر و گسترده‌تر باشد. در این صورت می‌توان با سرعت بیشتری این بیماری را کنترل کرد. به همین دلیل درخواست اعضای کمیسیون امنیت ملی آن است که حداقل رئیس جمهور عهده دار مسئولیت ستاد ملی مبارزه با کرونا شود یا اینکه اختیاراتش را به معاون اول رئیس جمهور تفویض کند. با این روش می‌توان با کرونا مبارزه موثرتر داشت.

قوامی: خطر محتکران از ویروس کرونا برای کشور بیشتر است

همچنین هادی قوامی نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی درباره خطر محتکران برای جامعه به فارس گفت: خطر محتکران از ویروس کرونا برای جامعه بیشتر است و اگر ویروس کرونا از یک نفر به ۱۱ نفر منتقل می‌شود، آسیب‌ ویروس محتکران از یک محتکر به ۱۱۰ نفر است و یک محتکر ۱۰ برابر ویروس کرونا به جامعه آسیب می‌زند.

وی افزود: برخورد با محتکران باید به‌گونه‌ای باشد که دیگر به مخیله کسی خطور نکند که دست به احتکار بزند؛ چراکه دلیلی ندارد وقتی جامعه در چنین شرایط خاصی قرار گرفته، عده‌ای به دنبال سود شخصی خود باشند.

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اقدام محتکران غیرقابل توجیه است و باید با آنها برخوردی عبرت‌آموز صورت گیرد که دیگر شاهد تکرار اقداماتشان نباشیم.

قوامی خاطرنشان کرد: امروز پرستاران و پزشکان در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا قرار دارند و تلاش آنها قابل ستایش است و درواقع اینها سربازان خط مقدم جبهه سلامت هستند.

وی در پایان گفت: البته نکته‌ای که در اینجا مهم است و باید به آن توجه شود این است که کسی که مهمات (لوازم بهداشتی) به کادر پزشکی می‌رساند از اهمیت زیادی برخوردار است و اینها همان تولیدکنندگان هستند که به ویژه در فضای فعلی مورد حمایت قرار گیرند؛ چراکه اگر لوازم و ابزارآلات بهداشتی به موقع به دست پزشکان نرسد کار با اخلال روبرو می‌شود.


محتکران لوازم بهداشتی حکم ستون پنجم دشمن را دارند

محمدرضا امیرحسنخانی نماینده مردم فردوس در مجلس شورای اسلامی نیز به فارس گفت: کسانی که دست به احتکار لوازم بهداشتی می‌زنند حکم ستون پنجم دشمن را دارند و همانطور که رئیس دستگاه قضا تأکید داشت نباید هیچ رحمی در برخورد با آنها داشته باشیم.

وی افزود: امروز کادر درمانی کشور اعم از پرستاران و پزشکان در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند و با تمام وجود در این عرصه فعالیت می‌کنند و حتی در این عرصه خود نیز به این بیماری مبتلا شده‌اند.

دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار داشت: وقتی کادر درمانی این چنین فعال هستند تهیه‌کنندگان لوازم و دستگاه‌های درمانی و پزشکی نیز باید وسایل را در اختیار کادر درمانی قرار دهند و با سودجویان در این عرصه باید بدون تعارف برخورد شود.

امیرحسنخانی خاطرنشان کرد: اتحادیه صنفی مربوطه خود باید بر عملکرد زیر مجموعه خود نظارت داشته باشند تا ما شاهد احتکار لوازم بهداشتی نباشیم اما این مسأله در حالی است که اکثر انبارهای کشف‌شده احتکار لوازم بهداشتی بر اساس گزارشات مردمی انجام شده و این نشان می‌دهد که مردم به صورت فعال در صحنه حضور دارند.

وی در پایان گفت: ما امروز در وضعیت جنگی به سر می‌بریم و نباید کار به گونه‌ای باشد که در شرایط جنگی کسانی تنها به دنبال سود و منافع شخصی خود باشند.
 
 
منبع: ایسنا
ارسال نظر