تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸

تولید کیت‌های آزمایش خانگی کرونا توسط بنیاد بیل گیتس

بنیاد بیل و ملیندا گیتس، مدیرعامل سابق مایکروسافت و همسرش خبری خوش برای بسیاری از مردم در سراسر جهان منتشر کرده است. بر اساس خبر‌های منتشر شده از سوی این بنیاد، آن‌ها پروژه‌ای را در دست اجرا و آزمایش دارند که به زودی تولید گسترده کیت‌های تست در منزل را برای تشخیص کرونا آغاز می‌کند.

اقتصاد۲۴-  این مطالعه که براساس نمونه مخاط بینی انجام می‌شود، می‌تواند ظرف دو روز نتایج را نشان دهد و افرادی که نتایج نمونه تست آن‌ها مثبت باشد، می‌توانند با مقامات بهداشتی تماس گرفته یا در صورت نیاز بستری شوند.. براساس گزارش سیاتل تایمز، افرادی که به این ویروس آلوده شده اند، تشویق می‌شوند به یک پرسشنامه آنلاین پاسخ دهند تا اطلاعات مربوط به شرایط خود را به مسئولان بهداشت ارائه دهند تا این مقامات بتوانند افراد دیگری را که ممکن است نیاز به آزمایش یا قرنطینه داشته باشند، شناسایی کرده و به آن‌ها اطلاع دهند.

اسکات داول، که هدایت این تیم پژوهشی را در بنیاد بیل و ملیندا گیتس بر عهده دارد، به سیاتل تایمز گفت: "اگرچه کار‌های زیادی برای انجام دادن وجود دارد، اما این روش پتانسیل بزرگی دارد که بتواند موج شدید اپیدمی این بیماری را تا حدودی کنترل کند. "
بیشتر بخوانید:اینفوگرافی/ آلوده‌ترین وسایل شخصی در روز‌های کرونایی

البته هنوز هیچ برنامه زمانی مشخصی برای راه اندازی پروژه به شکل عمومی وجود ندارد، زیرا بنیاد گیتس به دنبال نهایی کردن نرم افزار پشتیبانی و تهیه پرسشنامه نهایی برای افرادی است که درخواست آزمون‌ها را می‌دهند. طبق گفته داول، این بنیاد تخمین می‌زند که می‌تواند روزانه ۴۰۰ تست را انجام دهد.

بنیاد گیتس تنها بنیادی نیست که به سرعت در حال پیشرفت در حوزه تهیه کیت‌های تست خانگی است. روز شنبه در توئیتر، کارآفرین مشهور حوزه بهداشت و درمان؛ جاناتان روتنبرگ از رویکرد مشابهی پرده برداری کرد و ظاهرا او نیز آماده ورود محصول خود به بازار است. سیاتل و مناطق اطراف آن مرکز مرکز شیوع کرونا در ایالات متحده آمریکا است. سیاتل از روز شنبه ۷۱ مورد ابتلا و ۱۵ مرگ و میر ناشی از این بیماری را تأیید کرده است. یک متخصص بهداشت تخمین می‌زند که سیاتل می‌تواند براساس مدل محاسباتی ۶۰۰ مورد ابتلا داشته باشد.

داول به سیاتل تایمز گفت: "یکی از مهمترین مواردی که از دیدگاه ما با کمک این کیت‌های تشخیص سریع محقق می‌شود این است که می‌توانیم سریع‌تر مبتلایان را پیدا کنیم و در نتیجه آن‌ها را با خیال راحت قرنطینه و مراقبت می‌کنیم. حتی به سرعت می‌فهمیم که اطرافیان بیمار آلوده هستند یا خیر. "

این پروژه برای انجام آزمایشات در خانه از یک پروژه تحقیقاتی دو ساله از دانشگاه واشنگتن که برای ردیابی شیوع بیماری‌هایی مانند آنفلوانزا انجام شده بود کمک گرفته است. بنیاد گیتس حدود ۲۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در این زمینه انجام داده است. این بنیاد همچنین ۵ میلیون دلار برای تلاش‌های محلی مبارزه با کرونا از جمله گسترش آزمایش و تجزیه و تحلیل هزینه کرده است.
ارسال نظر