تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۸
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری ارس خبر داد؛

شناسایی و حمایت از شرکت‌های دارای طرح‌های مقابله با ویروس کرونا

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری ارس ز شناسایی و حمایت شرکت های دارای طرح های با هدف کمک به مقابله با بیماری کرونا خبر داد.
 
اقتصاد۲۴ - پریسا بهلولی با اعلام این خبر گفت: این صندوق در نظر دارد با هدف کمک به مقابله با بیماری کرونا از طرح‌های مرتبط اعم از ساخت کیت‌های تشخیص، مواد ضد عفونی‌کننده، دستگاه‌های ضد عفونی‌کننده، ماسک، دارو‌های موثر در کنترل عوارض بیماری، سامانه‌های نرم افزاری مرتبط با پایش، اطلاع‌رسانی و کنترل بیماری، مدل‌سازی و شبیه‌سازی‌های نرم‌افزاری و نظایر آن حمایت کند.

بهلولی افزود: هدف صندوق پژوهش و فناوری ارس از شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور توانمند، زمینه سازی برای رفع نیاز‌های کشور به منظور کمک سریع به تشخیص این بیماری در بین مردم و جلوگیری از شیوع آن است که در قالب اعطای تسهیلات ارزان قیمت صورت می‌گیرد.

بیشتربخوانید: راه‌اندازی هاب تولید و صادرات محصولات دانش بنیان در منطقه آزاد ارس از سال ۹۹/ ارس، یکی از مبادی صدور گواهی صنایع خلاق می‌شود
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری ارس گفت: این حمایت‌ها از فعالیت‌هایی مانند نمونه‌سازی، سرمایه در گردش برای تولید و نیز راه‌اندازی خطوط تولید جدید یا افزایش ظرفیت خطوط فعلی صورت می‌گیرد، این تقاضا‌ها به صورت ویژه و خارج از نوبت رسیدگی شده در اسرع وقت پرداخت می‌شود.

وی همچنین عنوان کرد: شرکت‌های تولیدی یا دانش‌بنیان که دارای سابقه و تجربه تولید هستند و در این مقطع زمانی نیاز به تامین مالی برای افزایش تولید و ایجاد خطوط جدید دارند، می‌توانند درخواست خود را به این صندوق ارائه کنند.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری ارس، خدمات ارائه شده توسط این صندوق را ارایه تسهیلات به شرکت‌های فناور و دانش بنیان، صدور انواع ضمانتنامه سرمایه گذاری و سرمایه گذاری خطرپذیر اعلام کرد و افزود: در این راستا برای شرکت‌های دانش بنیان تسهیلات با سقف ۵۰۰ میلیون تومان و با کارمزد ۴ درصد پرداخت می‌شود.

بهلولی گفت: تسهیلات یک میلیارد تومانی با کارمزد ۱۱ درصد برای تولیدات صنعتی و نیز تسهیلات سرمایه در گردش تا یک میلیارد تومان با کارمزد ۱۱ درصد برای شرکت‌های دانش بنیان و فناور نوپا پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: همه اقدامات منطقه آزاد ارس در مقابله با ویروس کرونا
وی تسهیلات خرید ساختمان برای شرکت‌های دانش بنیان و فناور را ۲۰۰ میلیون تومان، خرید تجهیزات فناوری ۱۵۰ میلیون تومان و خرید سیستم‌های استقرار تسهیلات را ۵۰ میلیون تومان و نیز تسهیلات لیزینگ را یک میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: برای شرکت‌های غیر دانش بنیان نیز تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی برای نمونه سازی، تولید محصول ۲۰۰ میلیون تومان، سرمایه در گردش ۲۰۰ میلیون تومان و زیرساخت‌های فناوری نیز ۲۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود. ارایه تسهیلات به شرکت‌های فناور و دانش بنیان، صدور انواع ضمانتنامه سرمایه گذاری و سرمایه گذاری خطرپذیر، اعطای تسهیلات برای شرکت‌های دانش بنیان از جمله خدمات ارائه شده توسط این صندوق می‌باشد.
ارسال نظر