وی افزود: این دستگاه کمکتنفسی ضمن برخورداری از قیمت مناسب، وزن کم و پرتابل بودن میتواند با تسریع اکسیژنرسانی به ریه، از آسیب به سایر بافتها جلوگیری کرده و به نجات جان افراد بیانجامد.
به گفته حاجیبابایی، دستگاه مذکور علاوه بر قابلیت مصرف در مراکز بیمارستانی، میتواند در آمبولانس ها، موتورآمبولانسها و حتی در هنگام حمل و نقل بیمار و در منزل مورد استفاده قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت راسپینا صنعت قشم ادامه داد: این دستگاه یکی از چندین طرحی است که در دستور کار شرکت بود، اما باتوجه به وضعیت پیش امده و نیاز مبتلایان به کووید ۱۹ به دستگاهی جهت تنفس مصنوعی، ساخت این دستگاه در کوتاهترین زمان ممکن عملیاتی شد و در حال حاضر در انتظار دریافت مجوز از سوی وزارت بهداشت برای وارد شدن به مرحله تولید انبوه قرار دارد.
وی ادامه داد: از آنجا که کروناویروس یک بیماری پاندمیک تشخیص داده شده و در حال حاضر تمامی مردم کشور و جهان را درگیر کرده، ساخت این دستگاه یک وظیفه ملی است و تولید ان میتواند به تمامی هموطنان ما در اقصی نقاط کشور کمک کند تا از چنگال مرگ رهایی پیدا کنند.
حاجی بابایی با تشریح عملکرد این دستگاه عنوان داشت: ویروس کرونا با آسیب به بافت ریه، جلوی اکسیژن رسانی به سایر اندامها و به ویژه مغز را میگیرد و باعث مرگ میشود، اما این دستگاه با تنفس مصنوعی، به ریه اکسیژه رسانی کرده و مانع از مرگ بیمار میشود.
مدیرعامل شرکت راسپینا صنعت قشم از آمادگی این شرکت برای ساخت ۲ هزار دستگاه کمک تنفسی در ماه خبر داد و گفت: این دستگاه دارای قابلیت تولید سریع بوده و تمامی قطعات آن در داخل کشور قابل تهیه است و ما آماده تولید ان در منطقه آزاد قشم هستیم.
حاجی بابایی اضافه کرد: امیدواریم با همکاری وزارت بهداشت و درمان و دریافت مجوز، بتوانیم هرچه زودتر این دستگاه را در شرایط بحرانی کنونی به تولید انبوه برسانیم تا در اختیار مراکز درمانی و بیمارستانهای کشور قرار گرفته و برای نجات جان هموطنان مورد استفاده قرار گیرد.
منبع: منطقه آزاد قشم