تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹

آمار جهانی جانباختگان کرونا به ۱۵ هزار نفر نزدیک شد

آمار جهانی تلفات شیوع کروناویروس در حالی به رقم ۱۵ هزار نفر نزدیک شد که کشور‌ها در حال تلاش برای متوقف کردن همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ هستند.
 
اقتصاد۲۴-  کروناویروس جدید تا صبح امروز دست‌کم ۳۳۸ هزار نفر را در سراسر جهان آلوده کرده و به فوت دست‌کم ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر منجر شده است. این درحالیست که بیش از ۱۰ هزار نفر از مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ از وضعیت مساعدی برخودار نیستند. هرچند، تقریبا ۱۰۰ هزار نفر از افراد آلوده به این ویروس بهبود یافته و از مراکز درمانی مرخص شده‌اند.
بیشتر بخوانید:آخرین آمار کرونا در جهان
همه‌گیری جهانی بیماری کووید-۱۹ همچنان ادامه دارد و آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان جدید و مرگ و میر ناشی از این بیماری مواجه بوده است. همچنین ایتالیا نیز در وضعیت بحرانی به سر می‌برد. کشور‌های متعددی مرز‌های خود را بسته و به اعمال محدودیت‌های جدید برای مقابله با این ویروس رو آورده‌اند.

در استرالیا نخست وزیر این کشور دستور داد تا از روز دوشنبه بیشتر مراکز تفریحی از جمله سینما‌ها و باشگاه‌ها تعطیل شوند.

در ایتالیا آمار فوتی‌های بیماری کووید-۱۹ طی یک روز ۶۵۱ نفر اعلام شد که در مجموع نزدیک به ۵۵۰۰ تن در این کشور تاکنون جان خود را از دست داده و موارد ابتلا به این بیماری از ۵۹ هزار نفر فراتر رفت.

دولت ایتالیا به منظور کند ساختن روند پیشرفت این بیماری به تمامی مراکز اقتصادی دستور داد تا سوم آوریل فعالیتی نداشته باشند. در منطقه لمباردی که بیشترین تلفات را داشته است افراد حتی اجازه ندارند به تنهایی در فضا‌های باز ورزش کنند.

در انگلیس نیز شمار تلفات کروناویروس ۲۸۱ تن اعلام شده و بوریس جانسون نخست وزیر این کشور از مردم درخواست کرد برای کند ساختن پیشرفت همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ فاصله دو متری از یکدیگر را رعایت کنند.

تاکنون نزدیک به ۵۶۸۳ نفر در این کشور به کروناویروس آلوده شده‌اند.

رسانه‌های اسپانیایی نیز در گزارشی اعلام کردند دولت این کشور به دنبال آن است تا اعلام وضعیت اضطراری را تمدید کند. شمار تلفات بیماری کووید-۱۹ در اسپانیا ۱۷۵۶ نفر گزارش شده است.

در آمریکا نیز ۳۲ هزار و ۷۱۷ مورد ابتلا به کروناویروس گزارش شده و تاکنون ۴۰۹ نفر بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ فوت کرده‌اند.

نیوجرسی از دیگر ایالت‌هایی است که محدودیت‌های بی‌سابقه‌ای را اعمال کرده و همچون بیشتر کشور‌های اروپایی کارمندان دورکاری می‌کنند، مدارس، رستوران‌ها و کافه‌ها تعطیل شده‌اند.

نزدیک به یک چهارم از مردم آمریکا در قرنطینه هستند.
 
 
منبع: ایسنا
ارسال نظر