وی با تاکید بر اینکه حتی در آموزههای دینی نیز به اسراف اشاره شده که اهمیت این موضوع را نشان میدهد، تصریح کرد: در طول ۲۰ ثانیه که باید دستها با آب شست و شو شود، لازم است تا تمام افراد روش درست را بکار گیرند؛ بدین شکل که ابتدا دست را با آب و صابون آغشته و سپس از آب استفاده کنند. باید فرهنگ سازی در این رابطه صورت گیرد تا میزان مصرف به حداقل برسد.
مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقهای تهران تصریح کرد: البته این مساله تنها شامل حال تهران نمیشود چراکه کل کشور در یک منطقه خشک و نیمه خشک واقع شده و اگر رعایت نکنیم حتی اگر این بارندگیها ادامه داشته باشد، شاید به لحاظ توزیع و تامین آب دچار مشکل شویم.
شهریاری در پاسخ به این سوال که اگر رویه مصرف به همین شکل ادامه یابد، تهران تا چه زمانی میتواند پاسخگو تامین آب باشد، گفت: فاکتورهای متعددی در این رابطه عامل هستند یکی از این مسائل موضوع جمعیت است. با این وجود افقی که شرکت آب منطقهای و آب و فاضلاب تهران و وزارت نیرو در این خصوص طراحی کرده، تدوین طرح جامع تامین آب شرب تهران است.
وی افزود: بر اساس این طرح برنامه ریزیهای لازم برای تامین آب تا افق ۱۴۱۰ و ۱۴۱۵ تدوین شده است و باید گفت که درباره بحث تامین آب در میان مدت برنامه ریزیها انجام شده، اما کلا اقلیم کشور خشک و نیمه خشک است لذا باید به مساله سازگاری با کم آبی نیز توجه کنیم و امیدواریم بتوانیم این شرایط را با کمترین مشکل در پیک تابستان پشت سر بگذاریم.
منبع: ایسنا