تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹

مقایسه فیلمبرداری سامسونگ گلکسی S۲۰ اولترا با اپل آیفون ۱۱ پرو مکس+فیلم

دوربین به یکی از قسمت‌های مهم هر گوشی هوشمند تبدیل شده و فناوری آن به‌سرعت در حال پیشرفت است. در این مقاله زومیت، فیلم‌برداری دو گوشی پرچم‌دار گلکسی S۲۰ اولترا سامسونگ و آیفون ۱۱ پرو مکس اپل را مقایسه می‌کنیم.
 
اقتصاد۲۴ - گلکسی S۲۰ اولترا طلایه‌دار تمام گوشی‌های هوشمند سامسونگ در سال جاری و ویترینی از دستاورد‌های فنی این شرکت است.
بیشتر بخوانید:شیائومی می‌نوت ۱۰ لایت با دوربین پنج‌گانه بدون فوکوس لیزری
با وجود تعلق‌داشتن به یک خانواده، گوشی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا مجموعه‌ی دوربین کاملا متفاوتی در بطن خود دارد. دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، دوربین تله‌فوتوی پریسکوپی با حسگر ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی و ماژول عمق‌سنج سه‌بعدی TOF به‌همراه دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسلی، مشخصات دوربین چهارگانه‌ی پشتی و دوربین جلویی گلکسی S۲۰ اولترا به‌شمار می‌آید.

دوربین اصلی گلکسی اس ۲۰ اولترا از حسگر جدیدی موسوم به ISOCELL Bright HM۱ استفاده می‌کند که لنز وایدی (۲۶ میلی‌متری) با f/۱.۸ و لرزش‌گیر اپتیکال را مقابل خود می‌بیند.
 
این حسگر ۱۰۸ میلیون پیکسل ۰/۸ میکرومتری را روی سطحش دارد و قطر آن به ۱/۱.۳۳ اینچ می‌رسد؛ بنابراین، ابعاد آن بیش از سه‌برابر نسل گذشته است؛ تغییری که به جذب نور بیشتر و ثبت عکس‌های بهتر در محیط‌های کم‌نور می‌انجامد. براساس ادعای سامسونگ، تجهیز حسگر به فناوری‌های Smart-ISO و Nonacell نیز به ثبت ویدئو‌های ۸K «شفاف و پویا» و عکس‌هایی پروضوح کمک می‌کند.

آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس به‌لطف دوربین توانمند، پردازنده‌ی بی‌نظیر، شارژدهی فوق‌العاده و نمایشگر ارتقایافته‌شان، شایسته‌ی بدل‌شدن به نخستین عضو «پرو» در خانواده‌ی گوشی آیفون هستند. ماژول پشتی آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس سه دوربین ۱۲ مگاپیکسلی را دربرمی‌گیرد که با چینشی مثلثی، کنارهم قرار گرفته‌اند.
 
دوربین اصلی iPhone ۱۱ Pro Max تمام پیکسل‌های حسگر را برای فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) به‌کار می‌گیرد و از فناوری فوکوس خودکار Dual Pixel پشتیبانی می‌کند؛ اما این موضوع در دوربین تله‌فوتو صادق نیست و درعوض، مهندسان اپل لنزی با دیافراگم بازترِ f/۲.۰ را به‌جای لنز f/۲.۴ نسل گذشته در این دوربین استفاده کرده‌اند تا بدین‌ترتیب عملکرد آن در محیط‌های تاریک ازطریق جذب نور بیشتر بهبود یابد.

درادامه، به‌سراغ مقایسه‌ی فیلم‌برداری این دو گوشی می‌رویم و از شما می‌خواهیم برای درک بهتر از تفاوت میان تصویر‌برداری، حتما ویدئو را از کانال زومیت در یوتیوب دنبال کنید. خروجی ویدئو بارگذاری‌شده در یوتیوب ۴K ۳۰fps است؛ در‌صورتی‌که در آپارات و اینستاگرام به‌صورت ۱۰۸۰ بارگذاری شده است. در این مقایسه، مراحل به گونه‌ی زیر است.
 
 
منبع: زومیت
ارسال نظر