به گفته وی از اواخر سال گذشته تاکنون صنعت طلا و جواهر تعطیل است و در ماههای بهمن و اسفند پارسال نیز در رکود به سر میبرد که سبب ضرر و زیان همه اصناف به ویژه صنف طلا و جواهر شده است. از سوی دیگر هر سال در ماههای اسفند و فروردین به دلیل مناسبها و سنتها و به ویژه طی یکی - دو سال اخیر که ماههای رجب و شعبان هم در اسفند و فروردین بوده است، خرید و فروش نسبت به ماههای دیگر سال بهتر بوده است که امیدواریم با از بین رفتن ویروس کرونا آرامش به بازار بازگردد و داد و ستد انجام شود.
رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به تعطیلی دوماهه بازار طلا و جواهر افزود: از دولت تقاضا داریم در بخشهای مربوط به مالیات، مالیات بر ارزش افزوده و بیمه مساعدتها و بخشودگیهایی را لحاظ کند. همچنین به بانکها دستور دهد چکهایی که این روزها سررسید تاریخ آن فرارسیده را برگشت نزنند و در بخش هزینههای آب، برق، گاز و تلفن نیز تولیدکنندگان را همراهی کند تا وضعیت به روال عادی بازگردد که البته تاکنون از سوی سازمان امور مالیاتی پاسخ رسمی به درخواست ما داده نشده است.
بیشتربخوانید:رکود کامل بازار طلا به علت شیوع کرونا
وی ادامه داد: اصناف تا اواخر فروردین امسال فرصت دارند که اظهارنامههای مالیاتی را ارسال کنند و از سوی دیگر باید پرداختیها در اردیبهشت ماه صورت گیرد که با توجه به شرایط موجود چنین کاری سخت و سنگین است.
محمدولی با بیان اینکه صاحبان کارخانههای تولید طلا و جواهر با وجود داشتن ۲۰ تا ۷۰ نیروی کار، به خود اجازه تعدیل نیروهایشان را نمیدهند و با این شرایط حقوق کارگران را میپردازند، گفت:، اما با وضعیت موجود آنها تا چه زمانی میتوانند به این روال ادامه دهند؟
رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران در پایان ضمن ابراز امیدواری به اینکه واحدهای صنفی فعالیتهای خود را هرچه زودتر آغاز کنند، گفت: با شرایطی که وزارت بهداشت اعلام کرده، این آمادگی وجود دارد که همه واحدهای صنعت طلا و جواهر شرایط لازم را مراعات کنند و واحدها راه اندازی شوند. انتظار میرود اگر همه موارد ایمنی و بهداشتی رعایت شود و روال عادی بازگردد شرایط بهتر شود.
منبع: ایسنا