تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۹

سناریو‌های پیش‌رو برای پایان سال تحصیلی

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به تبیین سناریو‌های پیش‌رو برای اعلام سال تحصیلی در مدارس و دانشگاه‌ها و نحوه برگزاری امتحانات پایان سال پرداخت.
 
اقتصاد۲۴ -میرحمایت میرزاده اظهار کرد: کمیسیون آموزش مجلس در آخرین جلسه‌ای با وزیر آموزش و پرورش براین موضوع توافق کرد که تا آخر فروردین‌ماه تکلیف زمان پایان سال تحصیلی و به دنبال آن تاریخ دقیق امتحانات نهایی مدارس و دانشگاه‌ها مشخص شود، چون زمان برگزاری کنکور ۲۰ روز بعد از پایان امتحانات نهایی است.

وی ادامه داد: از طرف دیگر با توجه به ارائه ۸۰ درصد از مطالب درسی به دانش‌آموزان مشکلی برای پایان سال تحصیلی وجود ندارد کما اینکه این اولین باری نیست که کشور با چنین شرایط روبه‌روست اوایل انقلاب و در هشت سال دفاع مقدس بار‌ها چنین شرایط اضطراری پیش آمد و از دانش‌آموزان براساس مطالب خوانده شده در طول سال تحصیلی آزمون گرفته شد اکنون که موضوع آموزش‌های مجازی در تلویزیون و کانال‌های مدارس وجود دارد، معلمان می‌توانند به خوبی تصمیم‌گیری کنند.

میرزاده ادامه داد: در وهله اول تاکید ما بر تعیین زمان پایان سال تحصیلی است تا دیگر در شروع سال تحصیلی جدید تاخیر نداشته باشیم، چون آموزش و پرورش در طول سه ماه تابستان برای این موضوع برنامه ریزی می‌کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره نحوه برگزاری امتحانات از دانش‌آموزان گفت: درباره امتحانات نهایی که قطعا وزارت آموزش و پرورش تصمیم‌گیری خواهد کرد و پروتکل‌های خاص بهداشتی رعایت می‌شود، چون مهم‌ترین چیز برای ما حفظ سلامت دانش آموزان است. درباره امتحانات غیرن‌هایی دست معلم باز است؛ معلم بهترین کسی است که می‌تواند دانش‌آموزان را مبتنی بر کار‌های کلاسی انجام شده در طول سال و یا آموزش‌های مجازی ارزیابی کند، ولی هنوز در این باره تصمیم‌گیری نهایی صورت نگرفته است. فعلا ما در مرحله‌ای هستیم که باید تا ۳۰ فروردین‌ماه آموزش و پرورش تکلیف پایان سال تحصیلی اعلام کند.

بیشتر بخوانید: امتحان نهایی دانش‌آموزان به صورت حضوری برگزار می‌شود

وی درباره وضعیت امتحانات دانشگاه‌ها هم گفت: از وزارت علوم خواسته‌ایم که تعیین تکلیف کند. در این باره حذف ترم را اختیاری کرده‌اند، ولی قرار شد اختیارات را به دانشگاه‌ها بدهند، چون شرایط در کل کشور یکسان نیست لذا تفویض اختیارات تصمیم درستی است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر