تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹

هنوز پنبه بجای گوشت در حلیم؟

مدیرکل بازرسی استانداری تهران پس از بازدید سرزده از چند واحد صنفی حلیم و آش فروشی گفت: موردی از ریختن پنبه به جای گوشت در حلیم مشاهده نشده است.
اقتصاد۲۴- جمال زنگیشه در تشریح بازدید‌های سرزده از واحد‌های صنفی استان و بررسی کیفیت طبخ حلیم در سطح استان تهران گفت: پیرو دریافت برخی گزارش‌ها و دستور استاندار تهران مبنی بر بررسی استفاده واحد‌های پخت آش و حلیم از پنبه و الیاف به جای گوشت در حلیم از ابتدای ماه رمضان، گشت مشترک شامل مأمورین بهداشت، رئیس اتحادیه، اداره کل تعزیرات و نیروی انتظامی با محوریت اداره کل بازرسی استانداری بصورت سرزده از چند واحد صنفی بازرسی صورت گرفت.

وی افزود: تاکنون هیچ مورد تخلفی از سوی واحد‌های صنفی پخت حلیم مبنی بر استفاده از پنبه و یا سایر مواد افزودنی غیر مجاز به جای گوشت در طبخ حلیم مشاهده نشده و شهروندان می‌توانند با اطمینان کامل حلیم مصرف کنند. این بازرسی‌ها بصورت مستمر و در قالب گشت مشترک در شهر و شهرستان‌های استان تهران تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
منبع: ایسنا
ارسال نظر