محمد آیتی، اقتصاد۲۴- بدون تردید دهه ۹۰ یکی از سختترین دوران اقتصادی نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است.
فسادهای متعدد در داخل در کنار فشار حداکثری آمریکا و همپیمانانش علیه اقتصاد ایران، روز به روز سفره مردم را کوچکتر از گذشته کرده است تا جایی که امروز امید به آینده بهتر برای بسیاری از مردم به یک آرزوی دستنیافتنی تبدیل شده است.
حال مجلس دهم به پایان عمر خود رسیده و در کمتر از یک ماه دیگر، مجلس یازدهم شکل خواهد گرفت و باید دید منتخبین ملت که بیشتر آنها منتقدین جدی عملکرد مجلس دهم و دولت بودهاند چه خواهند کرد.
در همین خصوص، اردشیر مطهری منتخب مردم گرمسار و آرادان در مجلس یازدهم در گفتوگو با اقتصاد۲۴ گفت: دوران حرف و شعار گذشته است و اکنون وقت عمل است. باید نحوه ریلگذاریها عوض شود و شکلگیری این مسیر جدید، کار مهم و تاریخی مجلس یازدهم است.
بیشتر بخوانید: بسیاری از مشاغل پوستاندازی خواهند کرد
وی افزود: مردم از وعده و شعارهای توخالی خسته شدهاند و میخواهند وعدههای ما را در زندگی خود لمس کنند. دیگر دوران آمار دادن و انداختن توپ در زمین این و آن گذشته است. باید مردم ببینند در زندگیشان قبل و بعد از مجلس یازدهم چه تغییری ایجاد میشود. اگر توانستیم کاری کنیم که مردم تغییرات مثبت را لمس کنند، موفق بودهایم وگرنه مردم را ناامید کردهایم.
مطهری تصریح کرد: موضوعی که سالهاست مانع پویایی اقتصاد در ایران شده است، رانت و فسادهای مختلف در این حوزه است. ما منتخبین مجلس یازدهم باید با تغییر قوانین و ایجاد هرچه بیشتر شفافیت، کاری کنیم که اصلاً کسی نتواند مرتکب فساد شود. متاسفانه وقتی راههای دور زدن قانون و فساد باز است، خیلی نمیتوان به عدم بروز فساد امیدوار بود.
منتخب مجلس یازدهم در ادامه با تاکید بر اینکه تحقق رونق تولید، جهش تولید و خودکفایی، در اجرای بدون تنازل قانون و توزیع عادلانه ثروت است، گفت: مقابله تاثیرگذار با فساد، از مسیر بستن راه سودجوها و فرصتطلبان قبل از انجام تحرک آنها میگذرد. البته مبارزه با فساد در زمانی که فساد رخ میدهد هم بسیار حائز اهمیت است. ما نمیتوانیم فساد را به صفر برسانیم پس مبارزه قدرتمند با این پدیده شوم باید در دستور کار همگان باشد. بیشک از زمان ریاست آیتالله رییسی در راس قوه قضاییه، مردم تا حد زیادی به مبارزه با فساد امیدوار شدهاند که انشاالله این مسیر همیشگی باشد.
وی همچنین به وضعیت معیشت مردم اشاره کرد و گفت: بسیاری از مشکلات مردم اصلاً ربطی به تحریمها ندارد. سنگاندازی مدیران بر سر راه کسب و کارها و مانعتراشی برای فعالیتهای مردم چه ربطی به تحریمها دارد؟ این کارها یعنی خود تحریمی. باید به مردم اعتماد کرد و دستشان را باز گذاشت که در چارچوب قانون و مقررات کار کنند. باعث تاسف است که عدهای از هر امضایی، یک مانع برای مردم و فعالان اقتصادی تراشیدهاند. اینکه یک شهروند برای امضای یک مسئول باید چند ماه بدود ربطی به تحریم ندارد، بلکه ربط مستقیم به بیعرضگی برخی مدیران دولتی دارد که نمیتوانند ساختار اداری را تسهیل و امضاهای طلایی را حذف کنند.
این منتخب مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: ما مثل بعضی آقایان نمیخواهیم در این زمینهها حرف بزنیم و سخنرانی کنیم، چون معتقدیم بعضی از این آقایانی که الان سر کار هستند خودشان مخاطب بایدهایی هستند که در سخنرانیهایشان بیان میکنند. ما میخواهیم با قانونگذاری دقیق و نظارت موشکافانه و قاطع و بیگذشت، مانع از ادامه این روند شویم و ریل جدیدی در کشور بگذاریم که همه چیز به منافع مردم و نظام ختم شود.