تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹

تکنولوژی‌های جدید برای مقابله با کرونا در رستوران‌ها

به دلیل شیوع کرونا در جهان در حال حاضر تکنولوژی‌هایی برای مقابله با این ویروس در زمان بازگشایی رستوران‌ها اختراع شده است.

اقتصاد۲۴-   ایتالیا بعنوان دومین کشور پس از چین بحران سختی را در زمان شیوع کرونا ویروس پشت سر گذراند. از دوشنبه گذشته دولت به برخی از مشاغل اجازه فعالیت مجدد داد، اما رستوران‌ها و بار‌ها فعالیت خود را تقریبا از یک ماه دیگر آغاز می‌کنند. در حال حاضر تکنولوژی‌هایی برای مقابله با این ویروس در زمان بازگشایی رستوران‌ها اختراع شده است، اما هنوز پروتکل نهایی از سوی دولت ارایه نشده است.

پنل‌های شیشه ای، دماسنج‌های مخصوص، دستگاه ژل ضد عفونی کننده دست، منوی غذای دیجیتالی، ماسک و دستکش برخی از ابزار‌هایی هستند که در حال حاضر برای بازگشایی رستوران‌ها درنظر گرفته شده است.



اسکنر تمام قد در درب ورودی



متفاوت بودن رفتن به رستوران و غذا خوردن در مکان‌هایی از این دست در فاز دوم مقابله با کروناویروس بر کسی پوشیده نیست و برای جلوگیری از شیوع این ویروس باید از درب ورودی رستوران‌ها شروع کرد. یک شرکت ایتالیایی که توسط گروهی از سرمایه گذاران مجرب در حوزه تکنولوژی و نوآوری در بخش بهداشت و درمان تشکیل شده اند، پیشنهاد استفاده از اسکنر تمام قد را ارایه کرده اند.کرونا در رستوران




نام این تکنولوژی که «اسپری برای زندگی» نام دارد یک دستگاه اندازه گیری میزان دمای بدن است و در عین حال دست و پای افراد را با ژل، ضدعفونی می‌کند. به کمک یک تصویر ویدیویی، دستگاه با شناسایی صورت تشخیص می‌دهد که فرد دارای ماسک ضد ویروس هست یا خیر. این دستگاه شامل یک سیستم دماسنج با اشعه است که از فاصله یک متری در کمتر از یک ثانیه دمای بدن را با خطایی کمتر از ۰.۲درصد اعلام می‌کند. اگر دمای بدن فرد بالای ۳۷.۵ باشد، دستگاه با پخش صدا و تصویر اعلام توقف می‌کند و درب ورودی را می‌بندد.



ضدعفونی کردن حتی پا‌ها



برای ضدعفونی کردن و تمیز نگه داشتن پاها، دستگاه «لمس نه» اختراع شده است. این دستگاه با اسپری کردن ژل ضد عفونی کننده، پا‌ها و کفش‌ها را از هرگونه ویروس پاک می‌کند. بر اساس آخرین مطالعات انجام شده، ویروس کرونا قادر به زنده ماندن حتی بر روی زمین نیز هست بنابراین ضدعفونی کردن کفش‌ها و پا‌ها ضروریست. صدا‌ها هزار سفارش برای خرید این دستگاه سه هزار یورویی تاکنون دریافت شده است.



سنسور‌های حرارتی



این سنسور‌های حرارتی توسط شرکت دیگری به نام «دت ۲۰۰۰» ارایه شده که عبارت است از یک دستگاه تبلت که بر روی پایه‌ای نصب شده و در نزدیکی درب ورودی قرار می‌گیرد. بر اساس سنسور‌های حرارتی، این دستگاه دمای بدن افراد و نداشتن ماسک را گزارش می‌دهد. قیمت این دستگاه ۱۵۰۰ یورو است.



صفحات جدا کننده میز



شرکت معماری بیانکتی، بسته‌ای طراحی کرده است که بر اساس آن‌ها می‌توان افراد یک میز را از هم جدا کرد. بر اساس این صفحات، سلامتی افراد بر سر یک میز‌و با سایر افراد میز‌های کناری حفظ می‌شود. همچنین اتاق مخصوصی طراحی شده است که از طریق صفحه نمایشگر و با تشخیص صورت و دمای بدن درب آن باز می‌شود.



منو‌های دیجیتالی



حال چگونه می‌توان غذا را سفارش داد؟ برای حل این مساله دستگاهی به نام «تی سفارش» اختراع شده است که با همکاری شرکت سامسونگ این اجازه را به مشتریان می‌دهد که منو را از طریق تبلت که کاملا قابلیت ضدعفونی شدن را دارد، مشاهده کنند. این منو‌های دیجیتالی به زبان‌های مختلف قابل به روزرسانی هستند و قابلیت سفارش به صورت مستقل توسط مشتری را دارند. در نتیجه ارتباط با فروشنده و کارکنان رستوران تقریبا به حداقل امکان می‌رسد، چرا که سفارش مستقیم به صورت دیجیتالی به آشپزخانه ارسال و پیش خدمت، سفارش را بر سر میز می‌آورد. این منوی دیجیتال برای ۶ میز حدود ۱۵۰۰ یورو هزینه خواهد داشت.






سفارش غذا با تلفن همراه

 
 


اپلیکیشن منوی قابل دسترس من، یک گزینه دیگر برای سفارش غذا است. به طوریکه مشتری با استفاده از تلفن همراه هوشمند خود و با این اپلیکیشن، کد بارگیری میز را انتخاب می‌کند و بر این اساس می‌تواند منو رستوران را مشاهده کند. مشتری با استفاده از تلفن همراه شخصی خود این توانایی را دارد که مواد استفاده شده در هر غذا، میزان کالری، مواد آلرژی زا و انواع و اقسام نوشیدنی‌ها را مشاهده کند. این اپلیکیشن قابل به روزرسانی توسط صاحب رستوران و به ۶۰ زبان بین المللی است.
 

منبع: خط بازار
ارسال نظر