بر اساس این گزارش، میزان اعتماد انگلیسیها به آمریکا از ژانویه (دیماه) گذشته ۱۳ درصد کاهش داشته است.
گروه سیاست خارجی بریتانیا در این تحقیقات تلاش کرده تا پیامدهای اجتماعی و سیاسی بحران کرونا را بر افکار عمومی اندازه گیری کند.
دادههای آماری در داخل آمریکا و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ نیز حکایت از آن دارد که محبوبیت دونالد ترامپ پس از شیوع کرونا کاهش چشمگیری داشته است. این کاهش در میان مسیحیان افراطی بیشتر محسوس بوده، به گونهای که کاهش محبوبیت ترامپ در میان این گروه مذهبی (اوانجلیسم) ۲ رقمی بوده است.
مؤسسه تحقیقات مذهبی عمومی (PRRI) همچنین نشان میدهد که افراد از تمامی سطوح جمعیت شناسی در مناطقی که بشدت تحت تأثیر کرونا قرار گرفتهاند، ۱۰ درصد کمتر به انتخاب دوباره ترامپ گرایش دارند و این آمار در میان مسیحیان افراطی در برخی ایالتها که بیشترین موارد ابتلا را نشان میدهند، ۱۳ درصد است.
بیشتر بخوانید: ترامپ: چین برای غارت آمریکا به بایدن امید بست
با در نظر گرفتن سنجش وابستگی مذهبی، ۷۷ درصد پروتستانهای سفیدپوست در مارس ۲۰۲۰ از ترامپ حمایت میکردند که این میزان ۱۳ درصد بیش از شاخص محبوبیت ترامپ در سال ۲۰۱۹ بود. اما این آمار با نزدیک شدن به ماه آوریل (اواسط فروردین) ۶۶ درصد کاهش یافته است.
نتایج نظرسنجی مشترک شبکه «ایبیسی نیوز» و مؤسسه افکارسنجی «ایپسوس» نیز اوایل ماه آوریل (اواسط فروردین) نیز نشان داده بود که در مقابل ۵۲ درصد ناراضی از عملکرد ترامپ، ۴۷ درصد به ترامپ در مقابله با کرونا اعتماد دارند. این نتایج بیانگر افزایش نارضایتی از پاسخ ترامپ به شیوع کروناست؛ زیرا اواخر ماه مارس (اوایل فروردین) اکثر آمریکاییها (۵۵ درصد) از عملکرد وی در مقابله با کرونا راضی و تنها ۴۳ درصد ناراضی بودند.
بحران کرونا در ماههای اخیر باعث افزایش آمار بیکاری، ورشکستگی شرکتهای تجاری و افت شدید شاخص سهام بورسهای آمریکا شده است. ترامپ در حالی به استقبال انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ میرود که کرونا برگ اصلی او در حوزه اقتصاد را تحتالشعاع خود قرار داده است.