تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۹

طرز تهیه کباب تابه‌ای در فر

کباب تابه‌ای در فر یکی از خاص‌ترین و البته لذیذ‌ترین غذا‌های ایرانیان محسوب می‌شود. این غذا تقریبا همان کباب تابه‌ای معمولی است با این تفاوت که در فر تهیه می‌شود. کمتر کسی پیدا می‌شود که کباب دوست نداشته باشد. کباب کردن گوشت نسبت به دیگر روش‌های سرخ کردن گوشت سالم‌تر است. ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که نباید کباب را روی درجه حرارت زیاد تهیه کنید، زیرا ممکن است خواص مفید گوشت را از بین برده و مواد مصرفی تولید کند.

اقتصاد۲۴ - اکثر کباب‌ها از گوشت قرمز تهیه می‌شوند. یکی از بهترین منابع تأمین پروتئین، مصرف گوشت کبابی است. از این رو افراد باید در رده‌های سنی مختلف روزانه ۶۰ الی ۱۵۰ گرم گوشت مصرف کنند. علاوه بر این که گوشت پروتئین دارد آهن و روی آن نیز برای بدن ما مفید می‌باشد. بهترین شیوه‌ی خوردن کباب این است که همراه با نان یا برنج، سماق، سزیجات، لیمو تازه، پیاز مصرف شود تا چهار گروه اصلی غذایی تکمیل شود. پس هنگام خرید نباید از این مخلفات غافل شوید.

علاقه به پخت کباب فقط منحصر به کشورمان ایران نمی‌باشد بلکه مردم خاورمیانه و کشور‌های آسیایی و عربی به پخت کباب علاقه دارند و در این کشور‌ها نیز کباب‌های متنوعی یافت می‌شود، اما کباب ایرانی طعم و مزه دلپذیرتری دارد. در پخت این کباب‌ها از ادویه جات مختلفی استفاده می‌شود که طعم و مزه‌ی خاصی به کباب می‌دهد. از معروف‌ترین کباب‌های ایرانی می‌توان به کباب برگ، کباب کوبیده، کباب بختیاری، حسینی، کباب ترش و …. اشاره کرد.

ذکر این نکته مهم است که کباب غذای خوشمزه‌ای است، اما به همه‌ی افراد توصیه نمی‌شود که آن را مصرف کنند مثلا اگر مبتلا به بیماری نقرس هستید نباید به گوشت قرمز دست بزنید.
دقت داشته باشید که گوشت را از فروشگاه‌های معتبر خریداری نمایید و به این نکته توجه کنید که گوشت‌ها نباید چربی زیادی داشته باشند، زیرا هر قدر چربی کم‌تر باشد کباب سالم تری خواهید داشت.
 


مواد لازم



گوشت چرخ شده کم چربی: ۶۰۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده: ۳ عدد بزرگ
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری



مراحل پخت



مرحله ۱

گوشت را در ظرف مناسبی ریخته و پیاز‌های رنده شده را روی آن می‌ریزیم.
مرحله ۲

نمک و فلفل و جوش شیرین را هم اضافه می‌کنیم.
مرحله ۳

سپس خیلی خوب مواد را ورز می‌دهیم.
مرحله ۴

حدود یک ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم.
مرحله ۵

بعد از یک ساعت تابه‌ای مناسب یا سینی فر را آماده کرده کمی چرب می‌کنیم.
مرحله ۶

سپس گوشت آماده شده را از یخچال بیرون آورده و در تابه یا سینی فر پهن می‌کنیم.
مرحله ۷

فر را با حرارت ملایم و روی درجه کم روشن می‌کنیم.
مرحله ۸

سپس تابه‌ای که گوشت در آن است را داخل فر قرار می‌دهیم.
مرحله ۹

وقتی که قسمت زیر کباب طلایی شد (پس از ۱۵ دقیقه چک شود) با کارد آن را برش زده و سپس با کفگیر برش‌های کباب را بر می‌گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
مرحله ۱۰

پس از آنکه کباب کامل پخت آن را از فر در می‌آوریم.
مرحله ۱۱

سپس کمی کره به اندازه یک تکه کوچک سر چنگال می‌زنیم و بر روی تمام کباب می‌مالیم و در دیس می‌گذاریم و اطراف آن‌ها را با سبزی تزئین می‌کنیم.
ارسال نظر