اقتصاد۲۴ - نادر ثناگو مطلق مدیر عامل منطقه گفت: پیام با توجه به داشتن زیر ساختهای مناسب فرودگاهی، مناسبترین ظرفیت برای ارایه خدمات تخصصی در بخش کارگو (باری) را دارد که فعالان بخش اقتصادی و تولیدی میتوانند از این پتانسیل بالقوه برای افزایش صادرات و تامین مواد اولیه مورد نیاز خود در کوتاهترین زمان ممکن استفاده نمایند.
ثناگو مطلق اضافه کرد: هم اکنون حدود ۳۰ منطقه ویژه اقتصادی در سطح کشور فعال هستند، که پیام با داشتن قابلیتهایی از جمله نزدیکی به پایتخت و برخورداری از فرودگاه بین المللی باری و مسافری مجموعهای منحصر به فرد نسبت به سایر مناطق محسوب میشود که در بخشهایی از جمله صادرات و واردات با هدف توسعه تولید و اشتغال توانسته نقش خود را به خوبی ایفا کند.
وی با اشاره به پروازهای کارگو صورت گرفته از فرودگاه بین المللی پیام گفت: سال گذشته با وجود تحریمهای ظالمانه و شرایط اقتصادی کشور، حدود ۱۸ پرواز کارگو (باری) شامل لوازم الکترونیکی و مایحتاج اساسی مردم در این فرودگاه به زمین نشست.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام اظهار داشت: این کالاها از کشورهای قرقیزستان، قزاقستان و امارات متحده عربی از طریق فرودگاه پیام وارد کشور شده اند.
بیشتربخوانید: گام های رو به جلو منطقه ویژه اقتصادی پیام در سال جهش تولید
ثناگو مطلق گفت: همچنین سال گذشته ۲ پرواز کمکهای مردمی با هدف امداد رسانی به سیل زدگان از مبدا این فرودگاه به مقصد استانهای خوزستان و لرستان اعزام شده است.
ثناگو مطلق گفت: همچنین سال گذشته ۲ پرواز کمکهای مردمی با هدف امداد رسانی به سیل زدگان از مبدا این فرودگاه به مقصد استانهای خوزستان و لرستان اعزام شده است.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیتهای بالای منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، این فرودگاه آمادگی افزایش صادرات به تمام نقاط جهان را دارد، همچنین بنا به درخواست پرواز از سوی شرکتهای بخش خصوصی، پیش بینی میشود که روند واردات و صادرات از فرودگاه بین المللی پیام امسال گسترش یابد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به آغاز دوباره پروازهای خارجی (کارگو) از روز دوشنبه بیست و نهم تیرماه ۹۹ از فرودگاه بین المللی پیام گفت: این پروازها که از اسفند سال گذشته با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به صورت موقت به حالت تعلیق درآمده بودند، از روز دوشنبه بیست و نهم تیرماه از سرگرفته شد.
ثناگو مطلق در بخش دیگری از سخنان خود به صادرات و واردات از بخش گمرک مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام در چهار ماه نخست امسال اشاره کرد و گفت: بیش از ۲۱۱ میلیون دلار کالا در چهار ماهه نخست امسال از گمرک استان البرز مستقر در پیام صادر شده است.
وی افزود: این کالاها به وزنی بیش از ۱۳۲ هزار کیلوگرم شامل مواد دارویی، بهداشتی، غذایی، صنعتی و بازرگانی و لوازم خانگی بوده است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام اضافه کرد: عراق، افغانستان، امارات متحده عربی، چین، عمان، روسیه، سوریه، ترکیه، هند و آذربایجان، از جمله کشورهایی بودند که در چهار ماهه نخست امسال صادرات به آنها از طریق گمرک این استان صورت گرفته است.
ثناگو مطلق گفت: همچنین در همین مدت بیش از ۱۷۴ هزار کیلوگرم انواع کالا به ارزش ۱۳۶ میلیون و ۹۹۶ هزار دلار از طریق گمرک استان البرز مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام وارد کشور شده است.
وی ادامه داد: تجهیزات مخابراتی، لوازم الکترونیکی و کامپیوتری، کمپرسورهای برودتی، اجزا و قطعات لوازم خانگی کالاهایی هستند که در چهار ماهه گذشته از طریق گمرک این استان به کشور وارد شده است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام گفت: چین، برزیل، امارات متحده عربی، رومانی، آلمان، ترکیه، هنگ کنگ، کنیا، فرانسه و هند کشورهایی هستند که واردات از مبدا آنها صورت گرفته است.