تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹

خانم‌ها با این ۸ خوراکی به راحتی لاغر می‌شوند!

خانم‌ها اگر به دنبال یکی از روش‌های مطمئن و بدون خطر برای خوش اندامی می‌گردند به ادویه‌ها اعتماد کنند.

اقتصاد۲۴ - خانم‌ها اگر به دنبال یکی از روش‌های مطمئن و بدون خطر برای خوش اندامی می‌گردند به ادویه‌ها اعتماد کنند.

دارچین

دارچین یک ادویه، با طعم شیرین و قوی است. این ادویه به سوخت و ساز بدن کمک می‌کند و باعث تنظیم قند خون می‌شود. علاوه بر این، دارچین نقش مهمی در کاهش قند خون، کلسترول LDL و تری گلیسیرید بر عهده دارد. از عمده مزایای آن می‌توان به این نکته اشاره کرد که دارچین برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند، مناسب است و می‌تواند متابولیسم گلوکز را افزایش دهد که به بهبود قند خون کمک می‌کند.

احتیاط: دارچین Cassia را برای کاهش وزن مصرف نکنید و تنها دارچین سیلان را انتخاب کنید.

هل

هل متابولیسم را افزایش می‌دهد و به نوبه خود به بدن کمک می‌کند تا چربی‌های بیشتری را بسوزاند. این ادویه مانع از تشکیل گاز‌هایی که بلافاصله شکم شما را پر می‌کنند می‌شود. هل به طور گسترده‌ای در سیستم پزشکی سنتی هندی مورد استفاده قرار می‌گرفت. هر روز یک قاشق چای خوری پودر هل را مصرف کنید.

احتیاط: در مصرف هل افراط نکنید، زیرا ممکن است باعث اسهال و استفراغ شود.

فلفل هندی

گیاه تشکیل دهنده اصلی رژیم غذایی معروف Beyonce، فلفل هندی است که غنی از ماده‌ای به نام کپسایسین است. این ترکیب همان ترکیبی است که باعث می‌شود فلفل طعم تندی داشته باشد. کپسایسین به عنوان یک ماده گرما زا بدن را تحریک می‌کند تا چربی را به عنوان سوخت استفاده و حرارت تولید کند. این ماده بافت چربی را حل می‌کند و کالری مصرفی را کاهش می‌دهد. فلفل هندی به کاهش سطح چربی خون نیز کمک می‌کند.

احتیاط: از مصرف مقدار زیادی فلفل هندی برای کاهش سریع وزن اجتناب کنید. زیرا تنها منجر به ناراحتی معده، سرگیجه و استفراغ خواهد شد.

فلفل سیاه

فلفل سیاه را هرگز از برنامه غذایی خود کنار نگذارید. پیپرین همان چیزی است که به فلفل سیاه طعم خاصی می‌بخشد. یکی از ویژگی‌های آن، مهار ایجاد سلول‌های چربی است که به کاهش وزن نیز کمک می‌کند. شما می‌توانید فلفل سیاه و فلفل هندی را برای سرعت بخشیدن به روند سوزاندن چربی با هم ترکیب کنید.

شما می‌توانید روزانه پنج دانه فلفل سیاه را بجوید یا آن را به آب یا برنامه غذایی خود اضافه کنید.

احتیاط: از مصرف بیش از حد فلفل سیاه اجتناب کنید، زیرا ممکن است باعث ایجاد ناراحتی معده و مشکلات تنفسی شود.

زنجبیل

زنجبیل متابولیسم بدن را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد که باعث افزایش سرعت سوخت و ساز کالری می‌شود.

زنجبیل دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که روده‌ها را تسکین می‌دهد و علاوه بر این مشخص شده که دارای ویژگی‌های مهار کننده اشتهای فعال است. شما می‌توانید نصف یک ریشه زنجبیل را در روز بجوید یا آن را به آب، نوشیدنی‌ها یا برنامه غذایی خود اضافه کنید.


بیشتر بخوانید: چای بهتر است یا قهوه؟


احتیاط: از مصرف بیش از حد زنجبیل خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث تهوع، گاز و ناراحتی معده شود.

زیره سبز

زیره سبز به بدن کمک می‌کند تا انرژی لازم را به دست آورد و برای گوارش نیز عالی است. دو قاشق چای خوری بذر زیره سبز را در آب بریزید یا یک قاشق چای خوری پودر زیره سبز را به آب یا برنامه غذایی خود اضافه کنید.

احتیاط: مصرف بیش از حد دانه‌های زیره سبز موجب التهاب، اسهال و اسپاسم روده می‌شود.

زردچوبه

کورکومین که ترکیب شیمیایی مسئول رنگ زرد زردچوبه است، باعث ذوب شدن چربی در بدن می‌شود. زردچوبه به کاهش سطح کلسترول خون کمک می‌کند و باعث کاهش التهاب می‌شود. یک دوم ریشه زردچوبه را بجوید یا یک دوم تا دو قاشق چای خوری از پودر زردچوبه را در روز مصرف کنید.

احتیاط: مصرف بیش از حد زردچوبه می‌تواند موجب تهوع، افزایش جریان قاعدگی و فشار خون پایین شود.

دانه‌های رازیانه

دانه‌های رازیانه غنی از آنتی اکسیدان‌ها، فیبر غذایی، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند.

دو قاشق چای خوری تخم رازیانه یا یک قاشق چای خوری پودر دانه آن را می‌توان در روز مصرف کرد.

احتیاط: مصرف بیش از حد دانه‌های رازیانه ممکن است باعث اسهال و حالت تهوع شود.

 

منبع: روزنامه خراسان

ارسال نظر