تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹

یافته جدید درباره انتقال کرونا از مواد غذایی

کارشناسان کمیسیون بین المللی مشخصات میکروبیولوژیکی مواد غذایی (ICMSF) در این رابطه به بررسی شواهد موجود در مورد احتمال انتقال کرونا از طریق مواد غذایی یا بسته بندی آن‌ها پرداخته اند.

اقتصاد۲۴ - آنان اظهار داشتند: گرچه ممکن است فردی مواد غذایی آلوده به کرونا را مصرف کند و از این طریق مبتلا شود، اما هرگز چنین اتفاقی در عمل رخ نداده است. با این حال هنوز هم بر رعایت موارد بهداشتی مربوط به مواد غذایی تاکید می‌شود.

یافته‌های این محققان مشابه با گزارش کارشناسانِ سازمان غذا و داروی آمریکاست که نشان داد خطر ابتلا به بیماری کرونا از طریق مواد غذایی یا بسته بندی آن‌ها تقریبا وجود ندارد.


بیشتر بخوانید: چرا زن‌ها در برابر کرونا مقاوم ترند؟


به گزارش شبکه خبری سی ان ان، در گزارش این کمیسیون آمده است: تا به امروز هیچ شواهدی مبنی بر اینکه مواد غذایی، بسته بندی آن‌ها یا توزیع مواد غذایی منبع یا روش انتقال کروناویروس باشد، وجود ندارد. هیچ ماده غذایی نباید به عنوان عامل خطر یا حامل کروناویروس در نظر گرفته شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر