اقتصاد۲۴ - پیمان نامدار اظهار داشت: نابودگری الکل ۷۰ درصد برای کرونا توسط دانشمندان و پزشکان به صورت قطعی ثابت شده در حالی که قدرت از بین برندگی محلولهای غیر الکلی برای کرونا هنوز مشخص نیست.
نامدار عنوان کرد: هر چند این محلولها به عنوان ضد کویید ۱۹ در نظر گرفته نمیشوند، اما میتوان برای ضدعفونی دستها از سایر میکروبها و ویروسها استفاده شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با بیان اینکه الکل صنعتی نباید جایگزین محلولهای ضدعفونیکننده شود چرا که میتوانند عامل اصلی مسمومیتهای پوستی شوند گفت: استفاده از الکل ۹۰ درصد نیز میتواند اثر عکس داشته باشد.
بیشتر بخوانید: مهمترین تفاوت آنفلوانزا با کرونا
نامدار عنوان کرد: الکل ۹۰ درصد میتواند ویروس کرونا را بی حرکت و غیر فعال کند در حالی که این ویروس مجدد پس از گذشت زمان فعال میشود به همین سبب تنها محلولهای ضدعفونیکننده الکلی ۷۰ درصد باید برای جلوگیری از ابتلا به کرونا استفاده شوند.
ماسکهای پارچهای از شیوع ویروس کرونا جلوگیری میکنند
وی افزود: ماسکهای پارچهای در شرایط عموم جامعه میتواند از شیوع ویروس کرونا جلوگیری کند، زیرا افراد ناقل بیماری کرونا که از ماسک استفاده نمیکنند در حین صحبت با سرفه و عطسه میزان زیادی از بزاق دهان را در فضا پخش میکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین خاطرنشان کرد: استفاده از ماسک حتی اگر از نوع پارچهای و دست سازهها باشد بازهم میتواند تا حد زیادی مانع پخش شدن ویروس در هوا شود.
نامدار با اشاره به اینکه ماسک استاندارد محافظت و کیفیت بیشتری نسبت به دیگر ماسکها دارد عنوان کرد: مقرر شده افرادی که با بیماران کرونایی به صورت مستقیم در ارتباط هستند باید از ماسکهای جراحی و استاندارد استفاده کنند.
وی افزود: طبق پروتکلهای W.H.O توصیه خاصی مبنی بر استفاده از ماسک جراحی برای مردم عادی که در کوی و برزن و قطعا در مواقع ضروری رفت و آمد دارند، وجود ندارد و هر نوع ماسک ساده نیز میتواند در این شرایط سلامت افراد را تا حد زیادی تضمین کند.
نامدار با بیان اینکه استفاده از ماسک بیشتر به عنوان پوششی برای جلوگیری از نشر ویروس برای عموم مردم و همچنین پیشگیری از ابتلا به کرونا ضرورت دارد، گفت: کادر درمانی و افرادی که در منازل با بیماران کرونایی در ارتباط مستقیم قرار دارند باید از ماسکهای استاندارد استفاده کنند.