اقتصاد۲۴ - جگر مرغ مقدار زیادی پروتئین، ویتامین D و A دارد. این پروتئین شامل ۹ آمینو اسید است، این آمینو اسیدها به عنوان بلوکهای سازنده برای بدن ما عمل میکنند، بنابراین مصرف این محصول به عنوان یک ماده غذایی خوب به همه توصیه میشود. افرادی که از کمخونی رنج میبرند، میتوانند از جگر مرغ به عنوان یک غذای کامل در وعدههای غذایی استفاده کنند.
افرادی که میزان چربی و کلسترول منفی آنها بالاست نمیتوانند جگر مرغ استفاده کنند و بهتر است از مصرف آن خودداری کنند و به جای آن کسانی که میزان چربی بدن آنها در حد نرمال است میتوانند از این محصول استفاده کنند.
بیشتر بخوانید:موضوع مرغهای هورمونی صحت دارد؟
آنچه در این میان اهمیت دارد سلامت مرغی است که جگر آن پس از ذبح، بسته بندی و روانه بازار مصرف میشود و به دست مصرف کنندگان میرسد. برای پرورش برخی مرغهای موجود در بازار از مقدار زیادی آنتی بیوتیک و انواع هورمونها استفاده میشود و در نهایت جگر آن هم به عنوان یک ماده غذایی ناسالم محسوب میشود. افراد باید پیش از خرید جگر مرغ از سلامت آن مطمئن شوند و سپس آن را تهیه کنند.
جا دارد در شرایط نابه سامان اقتصادی، تولید کنندگان مرغ گوشتی توجه ویژه به نحوه استفاده از داروهای آنتی بیوتیک داشته باشند و با فاصله زمانی مناسب به ذبح مرغ اقدام کنند چرا که جگرمرغ مهمترین جایی است که این داروها انباشته میشود و مصرف کنندگان آن هم قشر محروم جامعه هستند. جگر مرغ را هم میتوان با رعایت نکات بهداشتی در بسته بندیهای مناسب و تاریخ مصرف در اختیار مصرف کنندهای گذاشت که این روزها در ویترین مغازهها تنها تماشاکننده است.
افرادی که میزان چربی و کلسترول منفی آنها بالاست نمیتوانند جگر مرغ استفاده کنند و بهتر است از مصرف آن خودداری کنند و به جای آن کسانی که میزان چربی بدن آنها در حد نرمال است میتوانند از این محصول استفاده کنند.
بیشتر بخوانید:موضوع مرغهای هورمونی صحت دارد؟
آنچه در این میان اهمیت دارد سلامت مرغی است که جگر آن پس از ذبح، بسته بندی و روانه بازار مصرف میشود و به دست مصرف کنندگان میرسد. برای پرورش برخی مرغهای موجود در بازار از مقدار زیادی آنتی بیوتیک و انواع هورمونها استفاده میشود و در نهایت جگر آن هم به عنوان یک ماده غذایی ناسالم محسوب میشود. افراد باید پیش از خرید جگر مرغ از سلامت آن مطمئن شوند و سپس آن را تهیه کنند.
جا دارد در شرایط نابه سامان اقتصادی، تولید کنندگان مرغ گوشتی توجه ویژه به نحوه استفاده از داروهای آنتی بیوتیک داشته باشند و با فاصله زمانی مناسب به ذبح مرغ اقدام کنند چرا که جگرمرغ مهمترین جایی است که این داروها انباشته میشود و مصرف کنندگان آن هم قشر محروم جامعه هستند. جگر مرغ را هم میتوان با رعایت نکات بهداشتی در بسته بندیهای مناسب و تاریخ مصرف در اختیار مصرف کنندهای گذاشت که این روزها در ویترین مغازهها تنها تماشاکننده است.
تا دیروز که میگفتن نخورید خوب نیست
دلم میخواد بودی و ب خوردت میدادم
بنده یادم میاد که خیلی ها جگر مرغ رو به همراه سنگدون مرغ میخوردند
امروز خاصیت پیدا کرد
رپ پیاز نداشتیم ۳تاگوجه خردکردیم
توش با روغن سرخ کردیم
خیلی خوشمزه شده بود سه نفر سیر کرد،،،ناشکر نباشید
البته برای قشر ضعیف
مرغداری ها باید حوالی 14 تا 20 روز مانده به کشتار مرغ مصرف ان مواد را قطع نماید.
لطفا این اطمینان را مشتری چگونه بدست اورد؟
زشته تا دیروز مضر بود امروز مفیده واقعا چه فرقی کرده
شما خودتون میدونید جگر ضررداره میگید مردم بخورند
شما که از دین واسلام میزنید هرچه برای خود میپسندید برای مردم هم بپسندید
خدا ازتون نگذره
ما که خیلی وقته مرغ.....
فکری به حال گرانی کنید
براشون فرقی نمیکنه مردم از کرنا بمیرن یا از سرطان فقط خودشون خوب زندگی کنن و بچههاشون توو اروپا و آمریکا عشق و حال کنن ملت هر بلایی به سرشون بیاد خیالی نیست