اقتصاد۲۴ - امسال گوگل شیوهی جدیدی برای تولید گوشی هوشمند در پیش گرفت و بهجای استفاده از پردازندهی پرچمدار اسنپدراگون ۸۶۵، مدل میانردهی آن یعنی اسنپدراگون ۷۶۵ جی را برای پیکسلهای امسال انتخاب کرد که باعث شد بتواند پیکسل ۵ را با قیمتی کمتر از گذشته راهی بازار کند؛ اما از طرفی باعث شد امسال شاهد معرفی هیچ گوشی پرچمداری از طرف گوگل نباشیم. حال وبسایت Dxomark که مرجعی برای سنجش کیفیت دوربین به حساب میآید، پیکسل ۵ را در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار داده است که نتایج آن، از عملکرد خوب پیکسل ۵ حکایت دارد.
بیشتر بخوانید:شیائومی با عبور از اپل، سومین تولیدکننده بزرگ گوشی در جهان شد
گوگل برای سومین سال پیاپی در پیکسل ۵ از همان حسگر IMX363 سونی استفاده کرده است؛ همچنین پردازندهی Pixel Neural Core که وظیفه پردازش الگوریتمهای هوش مصنوعی دوربین پیکسلهای گذشته را بر عهده دارد، کنار گذاشته و بهجای آن به توان پردازشی پردازندهی اسنپدراگون ۷۶۵ جی تکیه کرده است.
با وجود سختافزار قدیمی و کمبود دوربین سوم، پیکسل ۵ عملکرد خوبی از خود نشان میدهد. Dxomark نمره کلی ۱۲۰ را برای دوربین پیکسل ۵ در نظر گرفته است که عملکرد خوب آن را نوید میدهد؛ البته به این نکته نیز اشاره میکند که نقصهایی مانند نویز زیاد تصاویر در محیطهای کمنور و نداشتن بزرگنمایی اپتیکال از ضعفهای آن به حساب میآید. البته Dxomark عملکرد دوربین اصلی پیکسل ۵ در ثبت تصاویر با جزئیات زیاد، بافتهای زیبا، رنگهای زنده و فوکوس خودکار دقیق را ستایش کرده است.
پیکسل ۵ با امتیاز ۱۲۰، بالاتر از وانپلاس 8 پرو و گلکسی اس 20 پلاس قرار میگیردگوگل در پیکسل ۵ برخلاف نسل گذشتهی آن، از لنز تلهفوتو با زوم اپتیکال ۲ برابری استفاده نکرده و بجای آن دو لنز عریض و فوق عریض به کار برده است که باعث میشود آنچنان در بحث بزرگنمایی تصویر موفق عمل نکند و در این بخش، امتیاز ۴۹ کسب کند. دوربین فیلمبرداری پیکسل ۵ توانسته است امتیاز خوب ۱۰۷ کسب کند و به دلیل عملکرد فوکوس خودکار و عملکرد پایدار در فیلمبرداری 4K در حالت ۳۰ و ۶۰ فریم در ثانیه مورد ستایش قرار گرفته است؛ همچنین گفته میشود فیلمهای گرفتهشده در نور مناسب بهتر از شب هستند؛ البته دوربین فیلمبرداری مانند دوربین اصلی، کمی از مشکل نویز تصویر رنج میبرد.