تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

قطع زنجیره شیوع کرونا چگونه ممکن است؟

جامعه شناس و کارشناس مسایل اجتماعی ضمن تاکید بر ادامه محدودیت‌های ضد کرونایی تصریح کرد، قطع زنجیره شیوع کرونا در گروه تغییر سبک زندگی است.

اقتصاد۲۴ - فرشته، ولی مراد برگزاری میهمانی‌ها در شرایط شیوع کرونا را فاقد ارزش دانست و افزود: باید سبک زندگی افراد تغییر کند، الگو‌های کارشناسی جایگزین شده و مردم به مسئله به صورت جدی تری نگاه کنند.
وی ادامه داد: زنجیره شیوع باید قطع شود، باید محدودیت‌هایی که اعمالی جدی گرفته شود همانطور که در ووهان چین زنجیره شیوع کاملا قطع شده، ما هم راهی جز این نداریم تا زمانی که واکسن و داروی قابل اتکایی در دسترس قرار بگیرد.


بیشتر بخوانید: الزام همراه داشتن کارت ملی برای مراجعه به ادارات


این جامعه شناس ادامه داد: تا زمانی که محدودیت‌ها به صورت جدی اعمال نشود زنجیره شیوع کرونا قطع نمی‌شود. نباید شهروندان نسبت به این موضوع اعتراض داشته باشند. اعمال محدودیت‌ها نوعی همراهی مردمی را می‌طلبد و دولت باید حتی این محدودیت را تمدید کند.

وی با بیان اینکه اپیدمی یک موضوع اجتماعی است و فردی نیست، اظهار داشت: در این صورت موافقت و یا عدم موافقت افراد برای راحت‌تر اجرا شدن محدودیت‌ها قابل توجه است در غیر این صورت به طور کلی نه فقط در مورد کرونا بلکه کلا اقدامات باید به صورت کارشناسی باشد.

ولی مراد تصریح کرد: وقتی که عفونت سرایت می‌کند راه حلی جز قطع زنجیره وجود ندارد در نتیجه نمی‌توان کل جامعه را قربانی یک عده‌ای خاص کرد.
وی با بیان اینکه تنها راه قطع زنجیره شیوع کرونا اعمال محدودیت‌ها به صورت جدی است، عنوان کرد: باید بر روی روش‌ها نظر کارشناسی اعمال شود. در شرایط کنونی حتی باید سبک زندگی‌ها هم تغییر پیدا کند.
ولی مراد افزود: کرونا حسنی که داشت بسیاری از این میهمانی‌های پر زرق و برق را برچید. در اسفند ماه هنوز مجالس عروسی و حتی عزا برقرار بود در حالیکه این میهمانی‌ها عامل اصلی ابتلای خوشه‌ای هستند. حتی باید در دیدار با نزدیکان هم فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرد. خانواده هم باید قطع کننده زنجیره شیوع کرونا باشند.
این جامعه شناس با تاکید بر اینکه از نظر فرهنگی امکان فعالیت برای جلوگیری و پیشگیری از شیوع بسیار است، تصریح کرد: از نظر دین اگر فرد مبتلا به فرد دیگری به صورت عمد بیماری را منتقل کند نوعی قتل به شمار می‌رود. یعنی ارزش‌های دینی وجود دارد که باید از آن‌ها استفاده کرد.
وی ادامه داد: از نظر دینی افراد در برابر هم مسئول هستند و حفظ سلامتی هم واجب است. اگر کسی باعث بیماری شود به غیر از جرم از نظر ارزشی هم تکلیف به گردن دارد. جا دارد که از منظر دینی رعایت دستورات کارشناسی در جامعه مطرح شود.

منبع: ایرنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سیدناصرحسینی
۰۳:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۱
سلام باتوجه به اینکه بوتیک لباس وپوشاک بایستی بسته باشند ولی بازمشاهده میشودکه بازسرپیچی میشودواگراعتراض کنی قبول نمیکنند ودراین مدت بازهستند.بنابراین چرابرخوردنمیشودوبسیج محلات وکلانتری اقدامی نمیکن
ارسال نظر