تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۲ دی ۱۳۹۹
مدیر گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه:

بیش از ۱۳۵ میلیون دلار کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه به خارج از کشور صادر شد

مدیر گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه از صادرات ۱۳۵ میلیون و ۴۶۰ هزار دلار انواع کالای تولیدی از صنایع و کارخانه‌های این شهرستان به خارج از کشور خبر داد.

اقتصاد۲۴- فرامرز امیدی در مورد عملکرد گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه در ۹ ماه سپری شده از سال جاری، افزود: در مدت مذکور بیش از ۴۵۹ هزار و ۶۳۰ تن انواع کالا به ارزش ۱۳۵ میلیون و ۴۶۰ هزار دلار از گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه به مقصد بیش از ۵۰ کشور صادر شد.

امیدی اظهار کرد: عمده کالا‌های صادر شده از طریق این گمرک از آغاز امسال تا پایان آذر شامل اقلامی، چون هیدروکربن سبک و سنگین، کاشی و سرامیک، گچ و سیمان، انواع شیشه، آبمیوه و رانی، محصولات پلاستیکی، کاغذ و مقوا، مصنوعات ریخته گری، حلال و تینر، بیسکویت و سایر تولیدات بوده است.


بیشتر بخوانید: صادرات 212 میلیون دلار کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه


به گفته وی، کشور‌های افغانستان، عراق، پاکستان، ترکیه و قزاقستان پنج کشور عمده خریداران کالا‌های ایرانی و مقصد کالا‌های صادراتی از شهرستان ساوه هستند.

مدیر گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه در خصوص واردات کالا از طریق گمرک منطقه نیز گفت: در ۹ ماه سپری شده امسال بیش از ۸۱ هزار و ۴۷۴ تن کالا به ارزش ۲۱۵ میلیون و ۳۸۸ هزار دلار وارد شد.

امیدی تاکید کرد: شیوع ویروس کرونا باعث شد روند صادرات و واردات کالا از منطقه ویژه اقتصادی کاوه با محدودیت‌هایی مواجه شود.

وی عنوان کرد: کالا‌های وارداتی از بیش از ۳۵ کشور جهان وارد شده است که عمدتا سرمایه‌ای، واسطه‌ای، ماشین‌آلات و تجهیزات خط تولید، مواد اولیه مورد نیاز واحد‌های تولیدی مستقر در شهرک صنعتی کاوه از جمله خمیر کاغذ، پوره، کنستانتره، کویل آلومینیوم، مواد پلاستیکی و اشیاء ساخته شده از این مواد، چدن و آهن، پاکت آبمیوه، آبمیوه، شیشه و مصنوعات شیشه‌ای، محصولات شیمیایی آلی، ماشین آلات و تجهیزات خط تولید است.

مدیر گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه، مبدا اغلب کالا‌های وارداتی به گمرک ساوه را کشور‌های امارات متحده عربی، ترکیه، عراق، چین، آلمان، هند، کره جنوبی و ایتالیا عنوان کرد.

امیدی بیان کرد: در این مدت ۱۱۴ هزار و ۵۲۰ تن کالا به ارزش ارزی ۳۵۴ میلیون دلار به صورت ترانزیت خارجی واصل شد که شامل تجهیزات، ماشین آلات و مواد اولیه مورد نیاز واحد‌های تولیدی شهر صنعتی کاوه یا کارخانه‌های در حال تاسیس هم در شهر کاوه و هم در منطقه ویژه اقتصادی کاوه بوده است.

شهرستان ساوه با برخورداری از بزرگترین شهر صنعتی کشور (کاوه)، منطقه ویژه اقتصادی و شهرک‌های صنعتی احمدآباد، نوبران و غرق آباد با فعالیت افزون بر ۶۰۰ کارخانه، محل اشتغال بیش از ۴۵ هزار کارگر است. 

منبع: ایرنا
ارسال نظر