قیمت واقعی مرغ زنده با توجه به افزایش مولفههای تولید براساس آنالیز تشکلها ۱۷هزار و ۵۰۰تومان و قیمت مرغ گرم نیز ۲۴تا ۲۵هزارتومان میشود.
وی ادامه داد: درخواست تشکلها این است که قیمتها اصلاح شود، ولی با وجود مذاکرات در این مورد هنوز هیچ تغییری صورت نگرفته است و این قصور باعث ایجاد نوسانات در تولید خواهد شد.
به گفته وی فروش مرغ بیش از ۲۷ هزار تومان گرانفروشی است.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با بیان اینکه دونرخی بودن مرغ فسادزا است، اظهار کرد: ستاد تنظیم بازار، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت بایستی بعد از افزایش مولفههای تولید مانند ذرت و سویا، جوجه و... و. اثرات آن را بر روی قیمت تمام شده تولید بررسی میکردند و قیمت واقعی مرغ براساس آن تعیین میشد تاهم میل ورغبت به تولید بالا میرفت و هم شاهد این شرایط اعتراضی و دو نرخی در بازار نبودیم. اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد.
بیشتربخوانید:چرا مرغ گران شد؟
وی تصریح کرد:متاسفانه برخی از استانها که مزیت تولید دارند گاها اجازه خروج مرغ را به صورت زنده یا گرم از استانشان نمیدهند. این بسته شدن راه خروج میتواند باعث شود برخی از سودجویان به دلیل روابطی که دارند از این فرصت استفاده کنند و مرغ را از آن استانها دریافت کنند و در استانهای دیگر با قیمت بالا بفروشند.
اسدالله نژاد در پایان گفت:این تصمیمات جزیرهای منطقی نیست و توزیع مرغ را دچار چالش میکند و آرامش بازار را بهم میریزد.