وی افزود: در شرایط کرونا بهتر است گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز و…، را در برنامه غذایی خود داشته باشیم و از مواد غذایی که میتواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف و شامل قندهای ساده و نبات، فست فودها و هر غذایی که روغن جامد در آن وجود داشته باشد، دوری کنیم.
بیشتر بخوانید: سرماخوردگی از ابتلا به کرونا جلوگیری میکند؟
عضو هیأت علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره بهداشت مواد غذایی در شرایط کرونا اظهار داشت: درباره انتقال کرونا از طریق مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد، اما غذا خوردن در کافی شاپ و رستورانها به دلیل اینکه مجبور به برداشتن ماسک میشویم، خطر انتقال بیماری تشدید میشود؛ بنابراین توصیه ما این است که غذای بیرون را در خانه پس از گرم کردن، مصرف کنیم.
وی افزود: همچنین افرادی که تاکنون به کرونا مبتلا نشده اند، نیازی به مکملهای ویتامین و مواد معدنی خاصی ندارند.