وی با بیان اینکه این کاهش تقاضا نشان دهنده دشواری پیش روی بخش خصوصی در اقتصاد ایران است، گفت: کاهش جدی درخواست حضور صادر کنندگان در این فرآیند نشان میدهد که یا فعالیت آنها کاهش یافته یا آنقدر درگیر شرایط روزمره هستند که دیگر امکان حضور در چنین برنامههایی را ندارند و در هر صورت چنین اتفاقی قطعا برای اقتصاد ایران زیان ده خواهد بود.
عضو اتاق بازرگانی تهران با اشاره به مشکلاتی که طرح مدیریت منابع ارزی کشور در سالهای گذشته داشته توضیح داد: متاسفانه در طول سه سال گذشته حدود ۱۰۰ بخشنامه جدید صادر شده که بسیاری از آنها بخشنامههای قبلی را نقض میکردند و عملا شرایط دشواری برای صادر کنندگان در رسیدن به یک نقطه واحد به وجود آوردند.
بیشتربخوانید:مصرف داخل، ترمز صادرات
از این رو ما پس از حدود سه سال هنوز نتوانسته ایم در رابطه با بازگشت ارز به یک نقطه واحد برسیم و حتی ارز صادراتی سال ۱۳۹۷ نیز هنوز با ابهاماتی مواجه است.
وی با بیان اینکه وزیر صمت باید در کوتاهترین زمان ممکن از نظرات مشترک بخش خصوصی و دولت را در این حوزه پیگیری کند توضیح داد: خوشبختانه در کمیته ارزی سازمان توسعه تجارت از حدود دو ماه پیش در این رابطه جمع بندیهای لازم صورت گرفته، اما در انتظار آن هستیم که دولت این مصوبات را ابلاغ کند تا لااقل در یک حوزه مشکلات صادر کنندگان محدود شده یا کاهش یابد.