تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
درراستای استفاده از ظرفیت سمن‌ها؛

وبینار تخصصی دانش افزایی سازمان چ‌های مردم نهاد منطقه آزاد ماکو برگزار شد

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: وبینار تخصصی دانش افزایی سازمان های مردم نهاد منطقه آزاد ماکو با هدف افزایش آگاهی و دانش سازمان های مردم نهاد موجود در منطقه آزاد ماکو با حضور اساتید بنام از دانشگاه های معتبر کشور برگزار شد.

اقتصاد۲۴- مهدی خلف خانی با بیان اینکه در این وبینار دوتن از اساتید علمی دانشگاه‌های تهران و شهید بهشتی به بحث و تبادل نظر پیرامون نقش سمن‌ها در حکمرانی مطلوب اسلامی پرداختند، اظهار داشت: تقویت سمن‌ها از جمله رویکرد‌های معاونت فرهنگی اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ماکو بوده و این سازمان همواره از توانمندی‌های این سمن‌ها در توسعه منطقه بهره‌مند شده است.


بیشتر بخوانید: عملیات اجرایی پروژه شهرسازی و امور زیربنایی محدوده ۹۷ هکتاری بازرگان آغاز شد


وی افزود: در این وبینار در خصوص شناخت و شناسایی ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد (آسیب شناسی، توانمندسازی و چالش‌های (نقاط ضعف) درون و برون سازمانی سمن ها) مسائل و مشکلات حال و آینده سازمان‌های مردم نهاد و استراتژی شبکه سازی سازمان‌های مردم نهاد در جهت توسعه بحث و تبادل نظر شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران:

«مشارکت عمومی و سازمان‌های مردم نهاد در مسائل جامعه از پایه‌های حکمرانی مطلوب اسلامی است»

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در وبینار تخصصی دانش افزایی سازمان‌های مردم نهاد منطقه آزاد ماکو گفت: مشارکت مردم و سازمان‌های مردم نهاد در مسائل جامعه از پایه‌های اصلی در حکمرانی خوب و مطلوب اسلامی است که تحقق آن نیازمند تقویت مشارکت مردم در لایه‌های اجتماعی است.

روح الله نصرتی افزود: در ادبیات توسعه، پارادایم جدیدی مطرح شده است که به موجب آن دستیابی به توسعه پایدار در گرو همکاری بخش‌های مختلف از جمله دولت، بخش خصوصی و جامعه است.

وی در ادامه با بیان اینکه دولت چارچوب حقوقی و محدوده عمل سیاسی را تعیین کرده، بخش خصوصی تولید ثروت کرده و ایجاد اشتغال می‌کند، ادامه داد: جامعه از طریق بسیج عمومی برای مشارکت در فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی ارتباط متقابل جامعه و سیاست را تسهیل می‌کند.

نصرتی به نقش تسهیل گری سازمان‌های مردم نهاد اشاره کرد و بیان داشت: سازمان‌های مردم نهاد می‌کوشند تا توانمندی‌های بالقوه افراد و گروه‌ها را به شکل بالفعل درآورند و از توانمندی‌های فردی به صورت جمعی برای توسعه بهره جویند و نقش تسهیل‌گری به وسیله توانمندسازی صورت عملی به خود می‌گیرد.

در این وبینار مهدی مالمیر عصور هیت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی نیز سمن‌ها را جزو اصلی جامعه مدنی عنوان کرد و افزود: سازمان مردم‌نهاد یا سمن‌ها نقش بسیار مهمی به‌عنوان واسطه میان مردم و قوای حاکم ایفا می‌کند.

وی به راهبرد شبکه سازی سمن‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: توانمند سازی سمن‌ها برای سامان بخشی امور، همراهی در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف ضروری است.

این وبینار در فضای مجازی بمدت یکروز برگزار شد.

منبع: فرینا
ارسال نظر