علیرضا منصوریان: بعد از تجربه ناکام در ذوبآهن، نوبت به حضور در تراکتور رسید. منصوریان با امیدهای فراوان به تبریز آمد، اما خیلی زود و پس از پنج هفته، از کار برکنار شد تا رویای او در تبریز خیلی زود نقش بر آب شود. منصوریان بعد از استقلال و ذوب این بار در تبریز شکست خورد و مشخص نیست دوباره چه زمانی فرصت نصیبش شود تا خودش را اثبات کند.
سید حسین حسینی: ۲ فصل قبل نگاهها را خیره کرد؛ در لیگ نوزدهم فیکس شد و در لیگ بیستم خیلی زود و پس از ۲ هفته، جایش را به محمدرشید مظاهری داد و تنها یک بار دیگر به میدان رفت که آن هم با یک اشتباه مهلک همراه شد. حسینی تا بازوبند کاپیتانی استقلال پیش رفت و به تیم ملی هم دعوت شد، اما خواشی پیرامونش از کیفیت فنیاش کاست و او دوباره در لیگ بیستم شماره یک استقلال را از دست داد.
علیرضا حقیقی: دیگر دروازهبانی که اوضاع برایش به خوبی پیش نرفت علیرضا حقیقی بود. او بعد از اینکه بازگشت خوبی به لیگ برتر داشت و با نساجی بازیهای خوبی را به نمایش گذاشت؛ راهی سیرجان شد. حقیقی دوست داشت به تیم محبوبش پرسپولیس برگردد، اما حامد لک به او ترجیح داده شد. حقیقی در هفتههای اول هم عملکرد قابل قبولی داشت، اما به یک باره اشتباهات سریالی این دروازهبان شروع شد و بعد از چند هفته قلعهنویی او را به نیمکت تبعید کرد. در ادامه این گلر باتجربه از تیم سیرجانی کنار گذاشته شد تا لیگ بیستم کابوسوار ادامه پیدا کند.
آرمان رمضانی: بازیکنی که هیچوقت نتوانست در لیگ برای پرسپولیس نمایش خوبی داشته باشد و گلی به ثمر برساند. آرمان رمضانی در حالی به پرسپولیس آمد که انتظار میرفت در نبود عیسی آل کثیر بتواند در خط حمله سرخپوشان خوش بدرخشد، اما حالا یحیی گلمحمدی حاضر است تیمش مهاجم نداشته باشد، اما از این بازیکن بلند بالا استفاده نکند. آرمان هم یکی دیگر از ناکامان لیگ بیستم تا به اینجای کار بوده است.
شیخ دیاباته: در اردوی استقلال هم شرایط برای شیخ دیاباته خوب نیست. این بازیکن بعد از درخشش در فصل قبل با امیدهای زیادی در خط حمله استقلال نگه داشته شد، اما مصدومیتهای مداوم و ناآمادگیاش باعث شد تا تنها در برابر تراکتور یک شیخ دیاباتهی قابل قبول باشد. این بازیکن باتجربه حالا میخواهد در نیمه دوم فصل به تیمش کمک کند.
بیشتر بخوانید: استارتِ اردوی تیم ملی در تعطیلات عید قطعی شد
رحمان رضایی: بعد از مدتها این فرصت به رحمان رضایی رسید تا در لیگ برتر سرمربیگری کند. او هدایت تیمی را به عهده گرفت که روزی در آن بازی میکرد. اما از همان هفتههای نخست کشمکش بین رحمان رضایی و باشگاه ذوبآهن شدید شد و در کنار آن اشتباهات داوری هم مزید بر علت شد تا این تیم تا هفته چهاردهم به بردی دست پیدا نکند. سرانجام رحمان رضایی از کار برکنار شد و اولین تجربهاش در لیگ برتر از روی نیمکت به موفقیتی منجر نشد.
مهدی کیانی: بازیکن محبوب امیر قلعهنویی در تیم محرم نویدکیا جایی ندارد. مهدی کیانی ابتدای فصل هم قصد جدایی داشت، ولی این اجازه به او داده نشد. با این این بازیکن باتجربه در سپاهانِ لیگ بیستم یک نیمکت نشین بود و باید گفت به پایان ماجرایش با این تیم رسیده است. میبایست کمکم منتظر جدایی مهدی از جمع طلاییپوشان باشیم.
فرشید باقری: این بازیکن هم روزهای عجیبی را پشت سر گذاشت. باقری در هفته دوم مقابل فولاد روی گل اول حریف مقصر بود و همانجا مشکلاتش با هواداران استقلال استارت خورد. باقری در ادامه ساز جدایی زد و توسط کادر فنی در اختیار باشگاه قرار داده شد. چند هفته بازی نکرد و سپس بازگشتش به تمرینات هم منجر به حضورش در زمین مسابقه نشد. حالا هم آینده فرشید باقری نامعلوم است.
محمد مهدی مهدی خانی: بازیکنی که از کرواسی آمد تا عصای دست پرسپولیس شود، اما تمام حضورهایش در درون زمین بدون نتیجه به بنبست خورد. محمدمهدی مهدیخانی در ترکیب پرسپولیس جایی ندارد و باید دید تا چه زمانی این شرایط را تحمل خواهد کرد. بازیکنی که روزی در شهرخودرو پدیده بود و حالا اثری از آن بازیکن موثر نیست.
محمود فکری: جایگاه استقلال در جدول ردهبندی به گونهای نیست که بخواهیم نام محمود فکری را در بین ناکامها بگذاریم، ولی نحوه رفتار این سرمربی، مصاحبههایش و همچنین انتقاد شدید هواداران استقلال از او باعث شده تا فکری در آستانه برکناری از تیم محبوبش قرار بگیرد.
وحید بیاتلو: جوانترین سرمربی لیگ برتر خیلی زود و زودتر از بقیه سرمربیانی که جدا شدند، برکنار شد تا حضورش در لیگ برتر خوش یمن نباشد. وحید بیاتلو هنوز باید اندوختههایش را زیاد کند تا بتواند در بالاترین سطح لیگ برتر سرمربیگری کند. او فعلا از لحاظ رفتاری نیاز به رشد دارد.
در کنار این ۱۰ نفر، نفرات دیگری هم بودند که میتوانستند به این لیست اضافه شوند، اما در این گزارش به همین ۱۰ نفر بسنده شد. باید دید در پایان لیگ بیستم چه کسانی به این لیست اضافه میشوند و چه کسانی از آن خارج خواهند شد.