تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۹

خاصیت‌های باورنکردنی دانه‌های کنجد برای سلامتی!

دانه های کنجد در دوران باستان به دلیل مزایایی که داشتند، همانند طلا با ارزش بودند. این دانه های ریز نه تنها میان وعده ای خوشمزه محسوب می شوند، بلکه به بهبود بسیاری از وضعیت های پزشکی و ارتقای سلامت عمومی کمک می کنند.

اقتصاد۲۴ - دانه‌های کنجد سرشار از پروتئین هستند و مزیت آن‌ها برای سلامتی شناخته شده است:

کنترل کسترول: فیتواسترول‌های موجود در دانه‌های کنجد، به کاهش کلسترول کمک می‌کند. فیتواسترول‌ها همان استرول‌های گیاهی هستند که جذب کلسترول در روده‌ها را کاهش می‌دهند. کنجد در میان ۲۷ نوع دانه و آجیل، دارای بالاترین میزان فیتواسترول‌ها است.

کاهش استرس اکسیداتیو: تحقیقات دانشمندان برزیلی نشان داده است که دانه‌های کنجد می‌توانند تاثیر قابل توجهی بر استرس اکسیداتیو در بدن داشته باشند. استرس اکسیداتیو در اثر فعالیت رادیکال‌های آزاد در بدن ایجاد می‌شود و می‌تواند خطر ابتلا به بسیاری از مشکلات مانند دیابت، سرطان و حتی نارسایی قلبی را افزایش دهد. دانه‌های کنجد سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند که به کاهش استرس اکسیداتیو کمک می‌کنند.

مدیریت دیابت: شما هنوز باید دارو‌هایی را که پزشک برای دیابت تجویز کرده، مصرف کنید، اما با اضافه کردن دانه‌های کنجد به رژیم غذایی روزانه خود می‌توانید به بهبود کنترل قند خون تان کمک نمایید.

کمک به درمان آرتروز: مزایای دانه‌های کنجد برای افراد مبتلا به استئوآرتریت زانو شناخته شده است. اضافه کردن روزانه یک و نیم اونس از این دانه‌ها در کنار مصرف استامینوفن و گلوکزآمین، و ادامه این روند برای بیش از دو ماه، به بهبود درد‌های ناشی از آرتروز کمک می‌کند.


بیشتر بخوانید: برای کاهش فشار خون این مواد غذایی را مصرف کنید


افزایش سلامت قلب: از آنجا که دانه‌های کنجد منجر به کاهش سطح کلسترول می‌شوند، جای تعجب نیست که برای افزایش سلامت قلب نیز مزایای زیادی دارند. این دانه‌ها سطوح کلسترول کبد را نیز کاش می‌دهند و با پایین آوردن فشار خون، منجر به افزایش سلامت قلب می‌شوند.

کاهش اضطراب: دانه‌های کنجد حاوی مواد معدنی منیزیم و کلسیم هستند که خاصیت کاهندگی استرس را دارند. کنجد همچنین حاوی تیامین و تریپتوفان است که به تولید سروتونین کمک می‌کند. سروتونین به کاهش درد، بهبود خلق و خو و افزایش خواب عمیق کمک می‌کند.

تقویت سلامت پوست: محتوای بالای روی در دانه‌های کنجد به تولید کلاژن کمک می‌کند. همانطور که می‌دانید کلاژن باعث ایجاد الاستیسیته می‌شود و به ترمیم بافت‌های آسیب دیده بدن کمک می‌کند. مصرف منظم روغن کنجد خطر ابتلا به سرطان پوست را کمتر می‌کند

منبع: ایرنا
ارسال نظر