تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹

فیلم/ هرگز پیش از جوشاندن بادمجان آن را پوست نکنید!

بادمجان از دسته صیفیجات پرطرفداری است که بسیار در آشپزی کاربرد دارد.

اقتصاد۲۴ - بادمجان از دسته صیفیجات پرطرفداری است که بسیار در آشپزی کاربرد دارد. مصرف قسمت‌های سبزرنگ بادمجان باعث رشد تومور‌های سرطانی در بدن می‌شود. بادمجان فواید بسیاری دارد و بهتر است قبل پوست کندن حتما ۵ دقیقه آن را در آب بجوشانید، تا مواد سمی زیر پوستش خارج شود.

Array
ارسال نظر