تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
در نشستی صورت گرفت:

تفاهم‌نامه همکاری برای تعامل بهتر دانشگاه آزاد و منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس و نشست با مسئولان این منطقه از تاسیس مدارس عالی مهارت، توسط معاونت سما در مراکز استان‌ها خبر داد.


اقتصاد ۲۴- سیدمحمد بطحایی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس بندرعباس و نشست با مسئولان این منطقه از تاسیس مدارس عالی مهارت، توسط معاونت سما در مراکز استان‌ها خبر داد.

سید محمد بطحایی در حاشیه این بازدید و نشست با مسئولان این منطقه ویژه، از انعقاد تفاهم نامه همکاری در روز‌های آینده خبر داد و گفت: مقرر شده در راستای همکاری هدفمند و موثر، تفاهم نامه همکاری در راستای تعامل بهتر و موثر‌تر مابین دانشگاه آزاد و منطقه ویژه اقتصادی انجام شود.


بیشتر بخوانید: بهره‌برداری از شرکت گندله‌سازی مادکوش در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس


وی با تشریح اهداف این تفاهم نامه افزود: باتوجه به اینکه نیاز مبرم امروز جامعه به نیرو‌های کاردان و ماهر در همه حوزه‌ها است افزود: ممکن است بسیاری از فارغ التحصیلان ما مدرک تحصیلی رسمی از دانشگاه‌ها داشته باشند، ولی از داشتن مهارت‌های لازم نیاز بی بهره باشند که ماموریت مدارس عالی مهارت در حوزه سما دادن گواهی شایستگی به جای یک مدرک رسمی است.

بطحایی اضافه کرد: در این مدارس دوره‌های ۳ تا ۶ ماهه جهت مهارت افزایی به متقاضیان داده می‌شود و مستقیما ناظر بر کار و ایجاد اشتغال است تا فرد بتواند مهارت لازم را در شغل‌ها و حرف مختلف خدماتی، فنی و... برای ورود به بازار کار بدست آورد.

رئیس سازمان سما افزود: حدود ۲۰ واحد از این دست مدارس در کشور تاسیس و راه اندازی شده و در آینده نزدیک با میان سنجی که از بازار کار انجام خواهد داد در کنار ایجاد تعامل و همکاری با سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، حوزه کاری خود را گسترش و خدمات خود را به جامعه ارائه می‌دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این دیدار تعامل با صنایع بزرگ استان را یکی از سیاست‌های راهبردی این دانشگاه در راستای دادن آموزش‌های لازم و برگزاری دوره‌های کوتاه مدت به صنایع عنوان کرد و گفت: تعامل دوجانبه در این حوزه باعث می‌شود با نیاز سنجی صنایع، دانشگاه اقدام به تربیت و پرورش نیرو‌هایی بگیرد که در کنار آموزش، مهارت نیز کسب می‌نمایند و می‌توانند با توجه به نیاز صنایع، در آنجا مشغول به کار شوند.

احسان کامرانی افزود: در این راستا، تفاهم نامه‌های همکاری با برخی صنایع و شهرک‌های صنعتی منعقد شده و در حال پیگیری و اجرای مفاد آن در جهت کیفیت افزایی و مهارت آموزی به کارگران و نیرو‌های صنایع و حتی دانشجویان با استفاده از توانمندی‌های یکدیگر هستیم.

وی ابراز امیدواری کرد انعقاد این تفاهم نامه، راه را برای مهارت افزایی و تربیت نیرو‌های متخصص و کارآزموده فراهم سازد.

منبع: ایسکانیوز

ارسال نظر