اقتصاد ۲۴- حمیدرضا مومنی در این بازدید که با همراهی تعدادی از مدیران این سازمان انجام گرفت، ضمن بررسی ظرفیتهای موجود و سرعت پیشرفت این پروژه، دستورات لازم را جهت رفع برخی مشکلات برای تسریع در روند اجرایی و آغاز بهره برداری این دو کارخانه صادر کرد.
سازمان منطقه آزاد قشم تمام تلاش خود را برای کمک به تولیدکنندگان با کاهش هزینههای ورود مواد اولیه و سرعت بخشیدن به تخلیه و بارگیری کالای آنان و همچنین تسهیل در روند صادرات محصولات تولید شده در این منطقه را در دستور کار قرار داده است. موفقیت واحدهای تولیدی به ویژه در بخش صادرات با هدف رقابت با محصولات مشابه تولید شده توسط سایر کشورها در عمل میتواند به بالا بردن کیفیت کالا، بسته بندی شکیل و تحویل به موقع محصولات بستگی دارد.
بیشتر بخوانید: جزیره قشم برای جذب سرمایهگذاری خارجی ظرفیتهای خوبی دارد
برنامه ریزی جهت احداث خطوط تولید و کارخانه عطر و ادکلن باکیفیت بالا و همکاری برندهای معتبر جهانی با نگاهی به بازارهای هدف صادراتی در میان کشورهای حوزه خلیج فارس یکی از برنامههای پیش بینی شده توسط سازمان منطقه آزاد قشم در سال جهش تولید است که با راه اندازی این دو مجموعه میتوان در این مسیر گام برداشت.
براساس این گزارش، کارخانه «عطر اطلس قشم» با سرمایه گذاری بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال، شرایط اشتغال ۲۷ نفر نیروی کار به صورت مستقیم را در مرحله نخست فعالیت خود فراهم کرده است. ۳۰ برند تولید شده توسط این مجموعه علاوه بر عرضه به سرزمین اصلی به بازار کشورهای امارات، عراق، کویت و ... صادر میشود و از این طریق به ارزآوری برای اقتصاد کشور کمک میکنند.
همچنین شرکت «کارن زیما قشم» با سرمایه گذاری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال در حوزه تولید انواع شامپو، کرم و محصولات دارویی، بهداشتی و آرایشی مشغول فعالیت است. این مجموعه تولیدی در فاز اول بهره برداری خود برای ۲۲ نفر نیروی کار به صورت مستقیم اشتغال ایجاد خواهد کرد.