تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۰

دیدار ظریف با اشرف غنی

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که جهت شرکت در کنفرانس وزرای خارجه قلب آسیا در دوشنبه به سر می‌برد بعد ازظهر امروز در دیدار با اشرف غنی رییس جمهور افعانستان، روند صلح در این کشور، مسایل منطقه‌ای و روابط دوجانبه را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار داد.

دیدار ظریف با اشرف غنی

اقتصاد۲۴ - در این دیدار رئیس جمهور افغانستان با قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات افعانستان، آمادگی کشورش برای گسترش روابط در همه عرصه‌ها و برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور را اعلام کرد.

آینده صلح در افعانستان و جایگاه ایران در کمک به استقرار صلح و ثبات در جمهوری اسلامی افغانستان از دیگر موضوعات مورد گفتگو در این دیدار بود.

منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار