تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰

عکس زن جوانی که تحت اقدام شیطانی رونالدو بود!

فوق ستاره پرتغالی یوونتوس به دلیل پرونده قدیمی اتهام به تجاوز در آستانه درگیری است.

اتهام آزارجنسی به رونالدو

اقتصاد۲۴نشریه «independent» در جدیدترین خبر در زمینه پرونده اتهام تجاوز رونالدو فوق ستاره پرتغالی یوونتوس به کارترین مایورگا در سال ۲۰۰۹ اعلام کرد دادگاه نودا درحال بررسی دوباره این پرونده است.

پیش از این گفته شد فوق ستاره پرتغالی در سال ۲۰۱۰ مبلغ ۳۷۵ هزار یورو به کارترین مایورگا به عنوان حق سکوت داده بود تا این موضوع را در رسانه‌ها فاش نکند. اما این قربانی تجاوز در سال ۲۰۱۸ به صورت رسمی از رونالدو شکایت کرد و حتی نامش را نیز فاش کرد تا روند پیگیری سریع‌تر انجام شود.


بیشتر بخوانید: مقصد مورد علاقه کریستیانو رونالدو مشخص شد


در جدیدترین خبر در این زمینه به نظر می‌رسد دادگاه فدرال نودا می‌خواهد رونالدو را به دلیل این اقدام غیراخلاقی نقره داغ کند. ماریورگا به دلیل رنج‌های فیزیکی و روانی در سال ۲۰۰۹ مبلغ ۱۸ میلیون پوند غرامت دریافت می‌کند و همچنین رنج‌های روانی در سال طی ۱۰ سال گذشته به دلیل این اقدام رونالدو ۱۸ میلیون پوند دیگر دریافت خواهد کرد.

طبق اعلام آخرین گزارش‌ها ابرستاره پرتغالی باید مبلغ ۵۶ میلیون پوند به کارترین مایورگا پرداخت کند.

منبع: رکنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار