تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

هدیه گلر استقلال به باشگاه عربستانی

یک رسانه کشور عربستان شکایت دروازه‌بان پیشین تراکتور از این باشگاه را به‌عنوان هدیه‌ای به شاگردان مانو منزس مطرح کرد.

هدیه رشید مظاهری به باشگاه عربستانی

اقتصاد۲۴- رشید مظاهری دروازه‌بان استقلال اعلام کرد که به خاطر عدم دریافت مطالبات خود از باشگاه تراکتور، قصد شکایت از این باشگاه به AFC و فیفا را دارد.

سایت عربستانی «سعودی اسپورت» هم با انتشار این خبر و با اشاره به تقابل دو نماینده فوتبال کشورمان با الهلال و النصر، این شکایت را هدیه بازیکن رقیب الهلال به النصر دانست.


بیشتر بخوانید: غرامت استراماچونی چقدر است؟


این رسانه سعودی همچنین نوشت: «انتظار می‌رود فیفا به باشگاه تراکتور به خاطر پرداخت مطالبات مظاهری اخطار دهد و در صورت عدم تمکین از این هشدار، باشگاه ایرانی از نقل‌وانتقالات محروم خواهد شد».

تیم‌های الهلال و النصر در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، به ترتیب به مصاف استقلال و تراکتور ایران خواهند رفت.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار