تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادارخبرداد:

توزیع ۱۰ هزار میلیارد تومان سود شرکت‌ها به صورت متمرکز

توزیع ۱۰ هزار میلیارد تومان سود شرکت‌ها به صورت متمرکز
مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از توزیع ۱۰ هزار میلیارد تومان سود شرکت‌های بورسی به صورت متمرکز از طریق سامانه سجام خبرداد.

فهیمیاقتصاد۲۴- حسین فهیمی مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در مورد اینکه تاکنون چه میزان از سود سهامداران از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان، سجام واریز شده است، گفت: در مرحله اول واریز سود سهم عدالت که قبل از عید انجام شد، حدود ۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان سود سهام عدالت بین ۴۴ میلیون نفر از سهامداران در سراسر کشور واریز شد و ۵۰ درصد دوم سود سهام عدالت هم به زودی از طریق سجام و به اندازه همین مبلغ واریز می‌شود.

مدیرعامل سمات در مورد واریز سود شرکت‌های بورسی غیرسهام عدالت هم گفت: تاکنون ۱۳۰ شرکت بورسی سود سالانه مجامع خود را به مبلغ ۱۰ هزار میلیارد تومان برای ۸ میلیون سهامدار و ذینفع در قالب ۲۰ میلیون تراکنش واریز کرده‌اند.


بیشتربخوانید:مقصر افت ناگهانی بورس چه کسی است؟


وی در مورد این پرسش که آیا می‌شود شرکت‌ها را به واریز سود از طریق سجام اجبار کرد، گفت: این اجبار دست ما نیست و باید مصوبه داشته باشد، اما شرکت‌ها با توجه به اینکه سهامداران به صورت میلیونی اضافه شده‌اند و اکثراً دارای سهام خُرد هستند، شرکت‌های سرمایه‌پذیر به تدریج استقبال می‌کنند و ترجیح می‌دهند سود سهامداران خُرد را از طریق سجام و به صورت متمرکز واریز کنند.

 تعداد ۸۵ هزار و ۹۶۲ نفر از مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت موضوع «عدم واریز سود مجامع بورس توسط سامانه سجام» خواستار پیگیری موضوع و پاسخ مسئولان مربوطه شدند.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار