تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
امروز اعلام شد:

پیام تبریک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو به مناسبت عید فطر

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو به مناسبت عید سعید فطر پیام تبریکی فرستاد و نوشت: عید سعید فطر، عید بزرگ خودسازی و جهاد با نفس، عید سربلندی در ضیافت الهی را به همه مسلمانان بویژه خواهران و برادران هم منطقه‌ای و همکاران تلاشگرم در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی در بخش‌های مختلف بخصوص مجاهدان عرصه سلامت تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

عید فطر

اقتصاد۲۴ – محمدرضا عبدالرحیمی در این پیام نوشت: بی‌شک این روز بزرگ، برگزیده روزی است که خداوند آن را از میان دیگر روزها، ویژه قدردانی از بندگان خویش ساخته و آنان را اجازه داده است تا در حضرت او گرد آیند و بر خوان کرم او بنشینند، ادب بندگی به جای آرند، چشم امید به درگاه او دوزند و از خطا‌های خویش پوزش خواهند. عید فطر، روز جشن رهایی از گناهان و امیدواری به رحمت بیکران او و سپاس و شکر بر هدایت الهی است.

عید بازگشت به فطرت پاک خدایی انسان با تزکیه کامل درون، پیروزی در جهاد اکبر و خلق شدن دوباره‌ایست که می‌تواند سرفصل زندگی جدیدی باشد.

انسان روزه‌داری که یک ماه صیانت نفس و کسب قرب الهی کرده، در پایان آزمونی سخت، اما دلپذیر، می‌رود تا آنگونه زیستنی را در پیش گیرد که در آن پیوندی مستحکم با رب‌العالمین، جایگزین همه پیوند‌ها و تعلقات دیگر شود. ماه رمضان و روزه آن تمرین تقوا و نشانه دل کندن از تعلقات دنیوی و شوق انفاق و گذشت و حلاوت تلاوت، شب‌زنده‌داری و قدر دانستن لیله‌القدر است.

وقتی در مکتب ما عید روزی است که در آن روزی گناه نکرده‌ایم، پس به یقین عید یک ماه عبادت و اطاعت و دوری از گناه، عید اکبر است.

عید بهره‌مندی از فیوضات شب قدر و لیالی انتظار. عید آمرزش گناهان و عید سوختن هیزم معاصی در تن و جان در آمیخته با پیرایه‌های ظاهری زندگی مادی است. پس خدای را به کبریا و عظمت وجود و جبروت و مغفرت و عفو و رحمت می‌ستاییم و او را به حق این روز بزرگ که برای پیامبرش اندوخته‌یی گرانبها و افتخار و بزرگی و افزونی است.

سوگند می‌دهیم که همه ما را در همه خوبی‌های محمد و آل محمد داخل کند و از همه بدی‌هایی که آنان را از آن بری ساخته، بیرون آورد و بهترین خواسته بندگان شایسته را به ما عطا فرماید.

در نماز عید با زیر آسمان رفتن، زیر سایه خدا رفتن را قصد کنیم و از فرش به خاک رفتن را نماد عبور از تکبر به تواضع بشماریم و رساتر از همیشه تکبیر بگوییم تا نشان سرزندگی و ترک غفلت‌ها و دلبستگی‌هایمان باشد ان‌شا‌ء‌الله.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار